Комбинация от небрежност и неправомерно поведение е позволила на във

...
Комбинация от небрежност и неправомерно поведение е позволила на във
Коментари Харесай

Генералният инспектор на САЩ: Смъртта на Епстийн станала поради небрежност

Комбинация от немарливост и непозволено държание е разрешила на във федерален затвор в Ню Йорк.

Това сподели Генералният контрольор Майкъл Хоровиц и уточни, че грешките позволени от Федералното бюро по пандизите са довели до гибелта на финансиста , написа Washington Times.

Според отчет на Хоровиц, на Епстийн не е бил назначени съкилийник, пазачите са били преуморени, имало е проблеми с камерите за наблюдаване и е имал разполагаем прекалено много спално долни дрехи и чаршафи , които е могъл да употребява за обесването си.
 Оставки след самоубийството на Епстайн
Оставки след самоубийството на Епстайн

Рокади в системата на пандизите на Съединени американски щати

Инспекторът показва 13 чиновници с неприятно показване и предлага обвинявания против шестима служащи в пандиза. До тук единствено двамата пазачи, които са охранявали Епстийн са упрекнати. След пазачите заобикалят затвор в съглашение, откакто признават, че са фалшифицирали записи.

Докладът е направен повече от четири години след гибелта на финансиста. Преди седмици " Асошиейтед прес " се снабдява с хиляди страници записи, които разказват задържането и гибелта на Епстийн и безредните последствия от това.

Припомняме, че съгласно сбирка от документи, получени от The New York Times преди гибелта си  Епстийн е твърдял неколкократно, че не е бил податлив към самоубийство . След несполучлив опит за самоубийство, Епстийн твърди, че живее " прелестен живот ", отричайки всевъзможни мисли за прекратяването му.

На психолог от пандиза е споделил " нямам интерес да се самоубивам ", добавяйки, че е " страхливец ", който не обича болката и че бидейки евреин самоубийството е срещу неговата вяра.

Той също по този начин е декларирал, че животът му може да е в заплаха.
 Фокс нюз се извини за унищожаване на Тръмп от фотография с Епстийн и Максуел
Фокс нюз се извини за унищожаване на Тръмп от фотография с Епстийн и Максуел

Съжаляваме за грешката

Съдебният доктор в Ню Йорк.

Адвокатите му оспорват това умозаключение и стартират лично следствие. Братът на Епстийн наема сертифицираният правосъден патолог Майкъл Баден, който да следи аутопсията. Баден след това афишира, че доказателствата от нея сочат към убийствено удушаване повече от самоубийствено обесване. ФБР и генералният контрольор на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати организират следствия на събитията към гибелта, а дежурните пазачи по-късно са упрекнати в скрит план и подправяне на записи.

Поради нарушавания на естествените процедури в пандиза в нощта на гибелта на Епстийн, неизправността на две камери пред килията му и изказванията му, че разполага с компрометираща информация за високопоставени фигури, гибелта му поражда голям брой подозренията.
 Бил Гейтс съжалява за познанството си с Епстийн
Бил Гейтс съжалява за познанството си с Епстийн

Не е било задълбочено и дълготрайно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР