Командващият оперативното командване Юг на Украйна генерал Андрий Ковалчук ​​в

...
Командващият оперативното командване Юг на Украйна генерал Андрий Ковалчук ​​в
Коментари Харесай

Украински генерал обяви настъплението на милионна армия на Русия

Командващият оперативното командване " Юг " на Украйна военачалник Андрий Ковалчук ​​в изявление за Sky News заяви, че Киев се готви за огромно нахлуване на съветските въоръжени сили от север. Генералът изясни, че за тези цели съветският президент Владимир Путин може даже да разгласи цялостна готовност в страната.

Въпреки това, съгласно командващия въоръжените сили на Украйна, те са изцяло подготвени да отхвърлен тези офанзиви, в които досега вземат участие 300 000 мобилизирани руснаци.

Ковалчук ​​подчерта, че като цяло Украйна чака появяването на милионна войска на Въоръжените сили на РФ в Украйна. Независимо от това, въоръжените сили на Украйна са подготвени да отхвърлен сполучливо офанзивата.

Наистина, посочи генералът, Украйна към момента се надява на помощта на сътрудници, които ще обезпечат сили и средства за това. И очевидно това се отнася освен за боеприпасите, само че и за живата мощ.

Ковалчук ​​не изключи и нахлуване от Беларус в края на февруари 2023 година Той акцентира, че в случай че Украйна победи, останалият „ цивилизован свят “ също ще завоюва.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР