Командващият на Съюзното съвместно командване по операциите на НАТО -

...
Командващият на Съюзното съвместно командване по операциите на НАТО -
Коментари Харесай

Визита на адмирал Джеймс Г. Фого III

Командващият на Съюзното взаимно командване по интервенциите на НАТО - Неапол (JFC NP) посети Щабния детайл за консолидиране на силите на НАТО в България (NFIU BGR).

На 22 Октомври 2019г, в границите на учението “Naples BLUEPRINT 2019 ” военна делегация водена от командирът на Съвместното съюзно командване по интервенциите на НАТО- Неапол (JFC NP), Адмирал Джеймс Г. Фого III, дружно с представители на Съюзните командвания на НАТО (Сухопътно, Военновъздушно и Военноморско), Многонационалната дивизия - Югоизток (Румъния),Корпуса за бързо развръщане на НАТО (Турция), и представители от българска страна ( Щаба на защитата,Съвместното командване на силите и Видовете въоръжени сили) посетиха Щабния детайл за консолидиране на силите на НАТО в България (NFIU BGR). Те бяха посрещнати от командира на Щабния детайл полковник Светослав Халваджиев. Целта на учението е възстановяване на взаимоотношението, оперативната съвместимости военното съдействие сред страните съюзнички от Алианса.

По време на тази аудиенция, Адмирал Джеймс Г. Фого III поздрави всеки един от военнослужещите на Щабния детайл и изрази своята признателност към тях с думите: „ Благодаря за това извънредно посещаване в Щабния детайл за консолидиране на силите на НАТО! Високо правя оценка вашата работа и старания в поддръжка на груповата защита “.

Така дадената оценка за активността на Щабния детайл още един път потвърждава отношението на командните структури на НАТО за значимостта и ролята на Щабния детайл (NFIU BGR) в региона на груповата защита в района.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР