Коляното е една от най-важните стави в нашия скелет. Благодарение

...
Коляното е една от най-важните стави в нашия скелет. Благодарение
Коментари Харесай

С помощта на 2 яйчни жълтъка болката в коляното изчезва!

Коляното е една от най-важните стави в нашия скелет. Благодарение на бедрената кост, огромния пищял и коленната чашка (капачка) можем да правим разнообразни придвижвания като тичане, вървене, седене и голям брой други интензивности, които вършим всекидневно.

Износените колене могат да причинят разнообразни дискомфорти. Най-често срещаните са болежка и инфектиране, само че може да докара и до загуба на пъргавина. Оттук идва и смисъла на тяхното ранно лекуване. Ако създадем рецептата по-долу, можем да избегнем най-лошото и евентуално даже и непоправимо увреждане на ставата.

От друга страна, би трябвало да имаме поради, че тази част от тялото поддържа 80% от нашето телесно тегло. Следователно, износването на коляното не е извънредно.

Други фактори, които могат доста да повлияят на износването на ставата на коляното, са наднормено тегло, пострадване, претоварване, артрит или увреждане.

Премахване на болката в коляното

За да приготвите това лечебно средство, ще са ви нужни:

 С помощта на 2 яйчни жълтъка болката в коляното изчезва!

- жълтък

- 2 ч.л. сол

- еластична превръзка

Начин на подготвяне:

Разбийте жълтъка и прибавете солта, разбъркайте добре. Потопете памук в сместа и го поставете върху възпаленото коляно, използвайте еластичната превръзка за закрепване на памука. Оставете памука да работи 2 часа на коляното, след което можете да го премахнете. Използвайте такива компреси минимум 4 пъти дневно.

Как работи това средство

Солта има високо наличие на магнезий. Абсорбацията през кожата спомага за понижаване на възпалението, което води да понижаване на болката. От друга страна, яйчният жълтък има високо наличие на протеини и минерали, които са способни да обхванат в кожата ни и да укрепят тъканите, сухожилията и костите в региона.

Препоръки:

Друг потребен метод за облекчение на болката в коляното е слагането на мразовит компрес. Мажете да нанесете лед на засегнатото коляно 4-5 пъти дневно.

Освен това можете да масажирате деликатно коляното благодарение на етерично масло от горчица. Горчицата е фалшификация, която е потвърдила своята успеваемост за възстановяване на кръвообращението. Чрез активиране на кръвообращението в тази област, ледът ще помогне за облекчение на възпалението, тъй че болката ще изчезне.

Преди да употребявате това средство или способ на лекуване, обезателно се консултирайте с лекуващия доктор.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР