Колумбийската певица с арабска кръв Шакира отново атакува бившия си

...
Колумбийската певица с арабска кръв Шакира отново атакува бившия си
Коментари Харесай

Шакира на Свети Валентин със стирка: Мога да убия бившия си

Колумбийската певица с арабска кръв Шакира още веднъж нападна някогашния си сътрудник Пике, като означи Свети Валентин с ария на SZA с кърваво обръщение: „ Може да убия някогашния си “ (I could kill my ex).

Тя разгласява видео в обществените си мрежи на токчета, в което още веднъж изпраща обръщение към някогашния състезател на Барселона.

Шакира и Жерар Пике прекратиха сантименталната си връзка през юни 2022 година, само че след раздялата им колумбийската певица не стопира да атакува  някогашната си половинка, съобщи Новини.бг.

Сега, точно на Свети Валентин, Шакира пусна ужасно видео в обществените си мрежи, в него, до момента в който търка пода на кухнята си, припява тематиката на „ I might kill my ex “ от SZA навръх Свети Валентин: " Този път, този път може да убия някогашния си, не е най-хубавата идея; новата му другарка е идната, по какъв начин стигнах дотук? Този път може да убия някогашния ми, въпреки още да го обичам; избирам да съм в пандиза, в сравнение с сама... Мразя да те виждам с друго момиче, зная, че си благополучен, ненавиждам да те виждам щастлив, в случай че повода не съм аз ".. 

Тази много брутална част от текста бе определена съзнателно от Шакира, тя не се поколеба да запише видеото и да изненада всички милиони почитатели в профилите си в обществените мрежи.
               
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР