КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Законопроект, който щеше да консолидира

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Законопроект, който щеше да консолидира
Коментари Харесай

1 депутат спира законопроекта за консолидиране на здравеопазването в Южна Каролина, който имаше огромна подкрепа

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Законопроект, който щеше да консолидира шест здравни организации в Южна Каролина и беше признат с голямо болшинство от двете камари на Общото заседание, умря в последния ден на сесията в четвъртък в процедурен ход от член, сърдит, че беше подиграван от сътрудниците си.

Републиканецът Джосая Магнусън беше срещу законопроекта през цялото време, заявявайки, че той ще сътвори цар на опазването на здравето който би могъл да поеме ръководството като деспот, в случай че имаше друга изключителна обстановка заради пандемия като COVID-19.

Така че, когато Камарата се нуждаеше от единомислеща поддръжка, с цел да вземе сметката за финален път минути преди 17:00 ч. Крайният период за края на сесията в четвъртък, Магнусън възрази и отстоя позицията си, даже когато вносителят на законопроекта републиканец, сенатор Том Дейвис пристигна и организира развълнуван диалог с други членове на партията, което накара доста в залата да спрят да гледат и сержанти от сигурността, които се навъртаха наоколо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР