Колоритният Димитър Маринов, известен с още по-цветущия прякор Митьо Пищова,

...
Колоритният Димитър Маринов, известен с още по-цветущия прякор Митьо Пищова,
Коментари Харесай

Митьо Пищова пак в болницата в Бургас, но този път причината е...

Колоритният Димитър Маринов, прочут с още по-цветущия прякор Митьо Пищова, още веднъж е пред Спешния център в Бургас. Ваканцията му в Слънчев бряг за следващ път го води в бургаската болница, този път за сина му Юлиан, който е на 35 години. Младият мъж потърпевш при случай нощес и през днешния ден трябвало да бъде гипсирана ръката му. Tатко му гордо изяснява, че синът му е хубав модел и нощес тръгнал да гони една от манекенките по време на конкурс за хубост.

„ Участваха 25 модела. Имаше към 260 седящи места, само че донесоха в допълнение, тъй като имаше интерес и станаха 350. Синът ми взе да гони една манекенка и падна в басейна. Сега един млад и приветлив доктор му оказва помощ “, сподели Пищова, представен от burgasinfo.com.

Самият Димитър Маринов единствено доскоро повече от месец беше изписан от бургаската болница, откакто там беше лекуван от проблеми със сърцето. Днес той изглеждаше изцяло пресен и в безспорна форма красноречиво да споделя за заниманията си в Слънчев бряг.

„ Тука ще бъда до 20-ти септември и още 56 дами ще има, пиша ги по две дневно, не по три. Но нощес бяха три. Призовавам всички дами, които нямат пари, които нямат къде да спят, къде да ядат, където нямат другари с яхти и рибни заведения за хранене - ДСК отпуска гратис 500 лв. против услуги. Идвайте, Слънчев бряг е ваш, аз също съм ваш “, сподели той.

За себе си той съобщи гордо, че се усеща добре, че е измършавял и към този момент е 90 кг. „ Даже мога да ти покажа образно какво стана нощес “, добави Маринов, подготвен да включи запис от телефона си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР