Колкото повече ни атакува и колкото повече изглеждат страшни атаките,

...
Колкото повече ни атакува и колкото повече изглеждат страшни атаките,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Продължаваме промяната има мечта, която трябва да се открехне

Колкото повече ни нападна и колкото повече наподобяват страшни офанзивите, толкоз по-силни ще бъдем. Това съобщи водачът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков в утринния блок на Българска национална телевизия. 

По думите му хората би трябвало да чакат, че ще има големи нападки против новия политически план на двамата някогашни служебни министри на стопанската система и на финансите. Нашата съществена точка е нулева корупция и скърбя, нито един лев няма да бъде изхарчен по непрогледен метод, увери Кирил Петков. 

Ние не обещаваме единствено ярко бъдеще и няма да бъдем като другите политици, сподели някогашният длъжностен министър на стопанската система, който подсигурява, че с " Продължаваме промяната " резултатите ще бъдат големи. 

Водачите на листи на " Продължаваме промяната " ще бъдат оповестени в понеделник или вторник. Логото на нашият политически план демонстрира една фантазия, която е леко открехната, само че с цел да влезем в нея, всички би трябвало да я бутнем, прикани Кирил Петков. 

Ние не сме нито партия на президента, нито сме продължение на Демократична България, а сме продължение и съидейници на една нова изгряваща партия, която има за цел да смени коловозите на България. Ние имаме вяра, че ще бъдем на водещото място в политиката, сигурен е Кирил Петков. 

Той се надява да има 121 депутати в Народното събрание от съидейници. За нас няма смисъл от социологическите проценти и прочувания, не се усещат като новите звезди, в случай че не доближат кворум от съидейници, акцентира Кирил Петков. Нямаме егота, не си мечтаем за позиции, само че ни омръзна да бъдем в профил и да чакаме. Отборът се усилва и такива хора не съм си мечтал да бъдат един до друг с нас, удовлетворен е Кирил Петков.

Според него, в случай че усети червени лампички или някакви други странични политически фактори в членовете си, те няма да бъдат в " Продължаваме промяната ". 

Кирил Петков отхвърли, че няма офшорка във връзка със абсурда на " Досиетата Пандора ". Асен Василев има офшорка, само че я е оповестил и тя е в България. Китайските му клиенти предпочитали компанията му да бъде в Китай, само че Асен Василев категорично настоял да бъде в България поради работата на правосъдната система, посочи Петков. Разликата от Пандора и неговите неща на Асен Василев е, че всичко е нескрито и всичко е оповестено в КПКОНПИ, сподели още Кирил Петков. 

" При нас няма да има наши хора, ваши хора ", увери още някогашният длъжностен министър на стопанската система в изявлението си по Българска национална телевизия. 

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР