Колкото повече чета за катастрофата на магистрала Струма, толкова повече

...
Колкото повече чета за катастрофата на магистрала Струма, толкова повече
Коментари Харесай

Георги Манзаров: Виждам прилика между катастрофата на Струма и тази с нашите деца в Лим

Колкото повече чета за злополуката на автомагистрала " Струма ", толкоз повече виждам голямата аналогия с това, което стана с нашите деца. Това показа пред БНР Георги Манзаров, татко на Юлиян Манзаров, умрял при случая в река Лим дружно с още 11 деца от Свищов.

Той разяснява, че приликите сред двата случая са в това, че някой не си е довършил работата и идва сериозната точка, когато се случват тези произшествия.

" Голяма аналогия има в това, че в тъмната част на денонощието са се случили нещастията. Пътниците са спали и не са имали шанса да реагират ", счита почерненият родител.

По думите на Георги Манзаров повода за злополуката в река Лим е била открита, тъй като е имало опция рейсът да бъде изваден от водата и подложен на експертен оглед, а след пожара на автомагистрала " Струма " може би няма да има непокътнати улики, които да доведат до изясняване на случая.

" Организирали са екскурзията от Скопие, знаят, че минават през България. Туроператорът знае, че няма право в тъмната част на денонощието да се транспортират деца. Трябвало е да си провеждат по този начин прехода, че по ярко да преминат през България и по мрачно да влязат в Северна Македония, в случай че там няма подобен закон. Институциите, които дават отговор в България, не са ги спрели да кажат, че при нас законът е подобен, щом транспортират и деца. Такива неща се натрупват, натрупват и се стига да това нещо. Сега и да намерим виновника - какво, ще върнем ли хората? ", пита Манзаров, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР