Колкото по-малко време остава до Нова година, толкова по-големи стават

...
Колкото по-малко време остава до Нова година, толкова по-големи стават
Коментари Харесай

На Нова година се облечете със себе си

Колкото по-малко време остава до Нова година, толкоз по-големи стават грижите ни. Наближаването на заветната дата 31-ви декември постоянно носи със себе си чувството за непълнота, нужда и потребност, само че не от какво да е, а от...нова дреха И то не каква да е. Притеснението, че нямаме подобаващ тоалет, с който да посрещнем идната година, се намества толкоз комфортно в съзнанието ни, че ставаме неспособни да мислим за всичко останало.

“С какво да съм неотразима на Нова година? ”

Разбира се, ние, дамите, бихме желали да съберем погледите на присъстващите, изглеждайки ослепително в някоя нова рокля. Да усещаме, че сме красиви, само че и да го чуваме от останалите – това към този момент е Раят! Често в името на това се впускаме в главозамайващи шопинг турове, след които, правилно, оставаме с цялостни торби, само че пък с празнo портмоне.

Несравнимо е чувството да бъдем нагласени, само че нужно ли е поради това да сме разорени? Трябва ли да сме облечени с блестяща дизайнерска дреха, която да е подобаваща само за Нова година и за никакъв различен мотив? Нужна ли е цялата суетност към външния тип, когато знаем, че става въпрос за една нощ? Е, да, по-специална, само че всекидневието след нея ще ни завари с кецове и необятни дънки в първия комфортен случай.

Много от дамите бихме заложили на бутикова или екстравагантна новогодишна визия и в това няма нищо неприятно. Притеснително е обаче, че сме склонни да дадем половината си заплата за една не толкоз комфортна рокля с етикет, която няма да имаме самообладание да свалим, просто тъй като е... толкоз неуместна освен за носене, само че и въобще - за нашия жанр! Същото се отнася и за обувките – не е наложително да са високи и с емблематични червени подметки, когато удобството не е приоритет.

“Никой не би обърнал внимание на марката, в случай че ние не сме усетили къде е мярката. ”

Не се оспорва обстоятелството, че външният тип е от огромно значение както за самочувствието ни, по този начин и за обезпечено положително усещане у останалите, само че в навечерието на новата година е значимо и това по какъв начин се усещаме самите ние. Ако не се усещаме удобно, то тогава и най-прилепналата рокля така наречен „ втора кожа ”, елементарно би ни извадила отвън нашата лична. В последна сметка, смисълът на Нова година не се крие в новите облекла, а в тръпката, чувството и вътрешната настройка – неща, които не се намират в бутиците.

“Затова и мисълта да облечем нещо, което имаме от дълго време в дрешника, не трябва да ни плаши. ”

Това, че не сме ходили на „ наложителния ” съгласно приятелки новогодишен шопинг, не е нещо неверно. Необходими са ни няколко положителни хрумвания и ефектният празничен тоалет е обезпечен. Много евентуално е, когато сме облечени по самостоятелен и авторски метод, да съберем повече похвали и одобрителни мнения, в сравнение с когато нервно подръпваме горната част на дизайнерското бюстие с камъни.

По-разчупена и друга визия умерено можем да реализираме с една елементарна черна рокля – детайл, който участва в съвсем всички женски дрешници, и някое винтидж украшение, светиня от майка, баба или от младежките ни години. Обувките пък можем да превърнем в отличаващ се акцент. За тях не е наложителен черният цвят, а в случай че въпреки всичко той е пожеланият за основа, то най-малко подметките могат да бъдат покрити със сребрист или златен брокатен лак (говорим за елементарен лак за нокти и работа с нашите две ръце, тъкмо по този начин!).

Тези и още други хрумвания можем да открием или измислим, в случай че се поровим из интернет за по-нестандартни визии и празнични тоалети, както и като обърнем всички шкафове у дома, цялостни със остарели, забравени и ненужни (досега) наши движимости. Така ще съумеем да преобразим нормалния стайлинг, без да даваме купища пари, поради които след това ще се постанова да пестим от храна до другата заплата.

Нека просто си помогнем сами, като превърнем последната вечер на декември в прелестно и предстоящо събитие, за което към този момент ще сме готови. Да си дадем отмора от познатите до момента лутане и бърборене, които тихомълком си крадат от заразителното празнично въодушевление. И да не забравяме, че Нова година е за усмивките, хората, страстите и хубавата музика. На облеклата ще им мине модата още на другия ден...
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР