Колкото по-горещо става, толкова повече си мечтаем за плажа. Някои

...
Колкото по-горещо става, толкова повече си мечтаем за плажа. Някои
Коментари Харесай

10 неща, с които ще бъдем по-стилни на плажа този уикенд

Колкото по-горещо става, толкоз повече си мечтаем за плажа. Някои може би към този момент усещат морските талази по кожата си, до момента в който други се приготвят за момента, в който ще отпътуват към обичана лятната дестинация. Затова взехме решение да съберем нещата, с които сигурно ще се откроите със жанр край брега на морето. Разбира се, са най-важни, може би и по тази причина постоянно ни е толкоз мъчно да изберем съответен модел. Сред нашите любимци за този сезон за едноцветните модели в ярки и наситени нюанси, както и задачите бански с разнообразни прорези по тях.
               

Спрямо тях към този момент ще ви е по-лесно да изберете дрехата, с която ще стигнете до плажа – може да бъде ефирна бяла, хубав кафтан, цветно пончо или просто едноцветна oversize риза.

Колкото до аксесоарите, тази година като че ли по този начин наречените bucket hat са много по-актуални от сламените шапки, потвърждават ни го и инфлуенсърите, които зорко следим за фешън музи. Така че в случай че още нямате такава, може би е време да я добавите към летния си стайлинг, даже и в градска среда. За разлика от шапките, сламените чанти и кошници към момента са must have за летните дни. А тях също носим на всички места, освен на плажа.
               

Сред очилата не престават да се открояват моделите с правоъгълна форма, които виждаме с рамки в разнообразни цветове. Раковините също резервират своето място върху – огърлици, гривни и изключително тези за крайници, които толкоз добре се вписват в миговете, когато стъпалата ни са напълно в пясъка.

При чехлите можете да избирате сред по-грубите модели на Birkenstock, които можете да откриете в разнообразни цветове, и класическите Havaianas, които доста от скандинавките съумяват да създадат по този начин, че да наподобяват стилно, даже и с най-елегантната рокля из градските улици.
               

Обръщаме внимание и на хавлиите, като ние сме си харесали няколко неща на, български бранд, с който можете да се срещнете този уикенд на. Ще го откриете и онлайн на, където ви чакат още доста шопинг находки.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР