Колкото по-голям е страхът от коронавируса, толкова по-голямо е доверието

...
Колкото по-голям е страхът от коронавируса, толкова по-голямо е доверието
Коментари Харесай

Политическата ситуация вече трудно се различавала от здравната

" Колкото по-голям е страхът от ковид, толкоз по-голямо е доверието в здравните управляващи. Все повече политическата обстановка мъчно се разграничава от здравната " - това съобщи в в предаването „ Неделя 150 “ на БНР социологът от „ Галъп Интернешънъл “ Първан Симеонов. 

„ Високият вирус ще разколебае групата, която не е корав електорат, само че има заплаха да отбълсне и твърдия електорат - в лицето на възрастните хора, които да останат у дома и да не излязат да гласоподава ", счита Симеонов. Ниската интензивност може да лиши дребните партии от посланичество, само че и да повлияе на резултатите и на огромните партии с корав електорат, изясни той.

Социологът посочи седем обединения, които се състезават действително за Народното събрание.  „ От интензивността зависи бариерата. ГЕРБ е с лека преднина пред Българска социалистическа партия. „ ИТН “ и Движение за права и свободи са на сходни позиции. „ Демократична България “ евентуално ще разчитат на избор извън и на заключителен спринт. Около и над ръба са „ Изправи се! Мутри, вън! “ и Вътрешна македонска революционна организация. " Но обстановката е толкоз турбулентна, че всяка една моментна фотография е условна, камо ли пък прогноза “ ", посочи Първан Симеонов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР