Колкото по-бързо се отървем от тези реактори, при каквито и

...
Колкото по-бързо се отървем от тези реактори, при каквито и
Коментари Харесай

Мнение: Украйна няма да вземе българските реактори от АЕЦ Белене

„ Колкото по-бързо се отървем от тези реактори, при каквито и да е условия, толкоз по-добре. Имам друга информация, че зад цялата история може би стоят някакви ползи и то не толкоз чисти. Тази скица няма по какъв начин да мине без реакцията на една велика мощ. Определено няма по какъв начин да е Русия, значи е Америка. Тези реактори са създадени 1992 година и украинците няма да ги вземат ”.

Това съобщи енергийният специалист Красимир Манов в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS. Според него, в Украйна нищо не може да се направи без посредничеството на Съединени американски щати и Англия.

Думите му са в деня, когато се чака да дойде в София украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.

На друго мнение е специалистът Антон Иванов. Според него, когато се приказва за нуклеарно съоръжение, не може да става дума за комисионери. „ Говорим за българският интерес да почистим тази тежест и да дадем опция на НЕК да се заеме с основните въпроси – ремонт на ПАВЕЦ „ Чаира ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР