Колкото и внимателни да сме, понякога се травмираме, докато караме

...
Колкото и внимателни да сме, понякога се травмираме, докато караме
Коментари Харесай

Само едно сварено ЯЙЦЕ и забравяме за синините и отоците

Колкото и деликатни да сме, от време на време се травмираме, до момента в който караме колело, тичаме в парка, упражняваме в залата, а даже и без да се натоварваме физически. Има доста случаи, в които човек съумява да се травмира по безразсъден метод.

Без значение каква е повода за вашата контузия, то съществуват безчет способи, посредством които можете да предотвратите появяването на синини и отоци. Повечето от тях са обвързани с най-различни лекарства, които можем напълно умерено да си закупим от аптеката.

 Кои са най-честите контузии при зимните спортове? Кои са най-честите контузии при зимните спортове?
Хората, практикуващи зимни спортове, би трябвало да знаят опциите си. Това сподели физиотерапевтът Христо Христов в изявление за Радио &bdq...

Съществуват обаче и други способи на различната медицина, които са надеждни и ще ви оказват помощ да се отървете от неприятните отоци и синини.

Днес ще споделим точно за един подобен способ. Той е привързан единствено и само с едно варено яйце и нищо повече. Звучи в действителност удивително, само че ви подсигуряваме, че действието му е незабавно.

Вареното яйце не разрешава появяването на синини и отоци

Вземете едно варено яйце. Няма значение дали е купено от магазина или домашно. По-важно е да го сварите доста добре. Около 10 минути са изцяло задоволителни, тъй че да е колкото се може по-твърдо. Обелете го още до момента в който е топло и го наложете върху засегнатото място.
 Най-често срещаните контузии по време на секс Най-често срещаните контузии по време на секс
Знаете ли, че всеки ден в света приблизително секс вършат 240 милиона души. Учените пресметнали, че човек прави секс по към 5000 пъти през жив...

Оставете го да работи до момента в който се охлади изцяло. Знаем, че е малко досадно, само че пък действието от него е обезпечено.

Има и различен метод, посредством който можете да предотвратите появяването на синини, само че в тази ситуация е значимо да сте извънредно бързи. Веднага, след контузия, натрийте удареното място с олио или зехтин. Този способ също работи безотказно, само че би трябвало да го извършите безусловно на момента.

В противоположен случа няма по какъв начин да ви подсигуряваме, че ще има положителни резултати.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР