Колкото и невероятно да ви звучи, предвид развоя в интимния

...
Колкото и невероятно да ви звучи, предвид развоя в интимния
Коментари Харесай

Катето Евро праща снахите си да се къпят в едно и също джакузи

Колкото и необикновено да ви звучи, поради развоя в интимния живот на сина ѝ, Катето Евро праща снахите си да се къпят в едно и също джакузи.

Преди броени дни новата обичана на артиста - моделката Ивелина Чоева, беше на посетители на Катето Евро на вилата ѝ в Кокаляне. Там в компанията на Алекс Богданска звездата от "Оркестър без име " сподели на възлюбената на сина ѝ по какъв начин се жули ракийка.



"Сега ще учим Ивчето по какъв начин да пие ракия, тъй като в този дом всеки се научава рано или късно ", споделя през смях Катето Евро, демонстрирайки образно по какъв начин е протекъл урокът ѝ с избраницата на наследника ѝ.



"Знам, че на някои хора им е гнусен аромата, само че това е една доста хубава първокласна гроздова ракия. За да не ти е неприятно, си приготвяш върху една виличка съвършената хапка – доматче, краставичка, сиренце и малко магданозче, отпиваш малко ракия и незабавно лапаш ", изяснява на Ивелина вещата в занаята актриса.



След това домакинята предложения гостенките си - Богданска и Чоева, да се метнат в джакузито, в което междувпрочем постоянно релаксира и до ден сегашен и Таня Тончева - предходната снаха на актрисата и майка на единственото ѝ внуче, написа "Телеграф ".

Само на идващия ден самата Таня удостовери това, като показа клипче в профила си в Инстаграм от джакузито в Кокаляне.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР