Колкото и да търсим алтернатива на тази вечна класика, истината

...
Колкото и да търсим алтернатива на тази вечна класика, истината
Коментари Харесай

Дънките и най-стилните начини да ги носим тази зима

Колкото и да търсим опция на тази безконечна класика, истината е, че посягаме към нея всекидневно, изключително в студените сутрини, когато нямаме време за доста мъдруване пред дрешника. Поглеждайки към street style фотосите от предходната седмица, когато в се организираше Седмицата на висшата мода, виждаме, че дънките са основен воин и в стайлинга на фешънисти, модели и инфлуенсъри. Точно от тях събрахме няколко хрумвания по какъв начин да ги носим тъкмо в този момент, през зимата, тъй като те са съвършената основа за наслоение.

Тъмният изчистен деним е съвършен за работните дни, тъй като може да се комбинира с поло блуза в бежово или черно, боти на междинен ток и или дълго пухкаво яке. Семпло, само че доста изтънчено, както ще се уверите и в галерията ни през днешния ден.
               

Чифт mom jeans с мокасини, пуловер, дълго палто и бейзболна шапка пък е онази композиция, която бихме носили и през седмицата, и през уикенда. Total look в деним също може да се приложи през този сезон, като якето или ризата от, която ще съвместим с дънките, може да се носят под друга връхна дреха. Ако се прибавят и ботуши на ток, тогава този аутфит става извънредно грациозен. Суитшърт под елегантно палто е различен метод да освежим дънките си, като финалния щрих може да е за кецовете или грубите боти.

Блейзърът също е обичано другарче на денима и също можем да го напластяваме самоуверено през зимата, даже и в случай че е с обемен контур. В този случай е значимо палтото или якето също да са с подобен, с цел да стои елегантно. А както ще видите и от самите стайлинг хрумвания, множеството девойки избират straight дънки или модели с леко необятни крачоли, което значи, че през новия сезон ще влагаме точно в такива, тъй като те в действителност наподобяват доста по-стилно от slouchy или skinny кройките.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР