Колкото и да спортуваме и поддържаме фигурата си, ако сме

...
Колкото и да спортуваме и поддържаме фигурата си, ако сме
Коментари Харесай

Как да намерим най-подходящите дънки за нас?

Колкото и да спортуваме и поддържаме фигурата си, в случай че сме си избрали несъответствуващи дънки, дупето ни може да наподобява и не толкоз добре, колкото действително е. Както е годно и противоположното. Да, нищо друго не може да оформи и обгрижи „ притежанията “ ни, както съвършените дънки. Въпросът е по какъв начин да ги открием? Както при всички фешън въпроси, зависи от това, което въпреки всичко притежаваме – не може да превърнем крушата в ябълка единствено благодарение на едни дънки, само че може да подсилим хубавите си страни. Ето няколко хрумвания по какъв начин:

Общо взето, огромното дупе наподобява по-малко в дънки с мъжка кройка – нормално те имат къса горна част, което понижава покритата зона. Подобен измамлив резултат имат и смъкнатите дънки.

Денимът има страхотната дарба да прибира корема. Това е актуалният корсет. Ако би трябвало да приберем корема, по-високата талия ще държи всичко под надзор с помощта на този приказен, благонадежден плат.

Дамските дънки нормално се стесняват от коляното надолу и уголемяват в ханша, което съкратява фигурата и я прави по-обемиста. Вместо това изберете си дънки с прави крачоли, макар че аз горещо подкрепям завръщането на дънките 7/8, най-сполучливата мода, облагодетелствала в миналото женския свят, с тяхната обезпечена дарба да удължават краката и да прибират дупето. Дръжте ги прибрани в ханша и прави от коляното надолу.Денимът има страхотната дарба да прибира корема. Това е актуалният корсет.Ако бедрата ви са с избран размер, внимавайте с тези избелени или разнищени места по крачолите, които единствено ще привлекат вниманието към несъвършенствата, които не желаете да бъдат видени.

Ако сте 17-годишна и стройна като фиданка, можете да носите избелени дънки, в противоположен случай купувайте мрачно индиго – то е доста комфортно.

Обръщайте особено внимание на задните джобове, които трансформират размера на дупето съгласно това в каква посока водят окото: гениалният ход на „ Левис “ беше да прибавят V-образни шевове върху непреходния модел „ 501S “, което основава илюзията за по-малко и прибрано дупе.

Купувайте ги по-дълги и ги носете с токчета. За да избегнете вулгарния тип, може и с ботуши с висок ток. За да не съсипете истинския борд, купете си едни за невисок и едни за висок ток.Ако имате коремче, което желае непрестанно да се измъкне, вижте „ Тъми Тък Джийнс “. Те имат високо наличия на ликра и патентована подсилена линия, която да стяга непослушното коремче.

Носете си красивите дънки като израз на жанр, а не като нещо всекидневно. И когато се случи да си намерите съвършения чифт, купувайте, купувайте, купувайте:)
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР