Колкото и да си мислим, че знаем всичко за поддържането

...
Колкото и да си мислим, че знаем всичко за поддържането
Коментари Харесай

Как да изберем правилното място за тренировки?

Колкото и да си мислим, че знаем всичко за поддържането на добра спортна форма, професионалният метод от време на време е доста скъп и само може да ни даде вярната тенденция. Затова взехме решение да се обърнем към нашите другари от, които в поредност материали да споделят с нас тайните на положителната форма. Започваме с първата стъпка - избор на вярното мястo за тренировки.

1. Изберете зала, в която ще се чувствате уютно. Влезте, огледайте се, обърнете внимание на трениращите хора, на хората от личния състав. Ако са усмихнати и с въодушевление, това е вашата зала.

2. Всяко начало е мъчно, когато си самичък. Ако обаче има кой да ви преведе по пътя, е доста по-лесно и занимателно. Добрите инструктори с самостоятелен метод са най-голямата полезност в една зала. Много е значимо да има треньор, който да се съобрази с формата ви, с моментното ви физическо и психическо положение, тъй като границата от това да се чувствате изтощени до това да излезете тонизирани, усмихнати и заредени с сила, е доста тънка.

3. Изберете място, на което с изключение на фитнес има и други удоволствия. Особено в есенно-зимния интервал е ужасно да имате на разположение сауна или парна баня, които са незаменими. А в случай че има и солариум да ви приготви за лятото, е просто прелестно. Наличието на фреш бар е още една причина за цялостното ви наслаждение от едно посещаване на такова място.

4. Не забравяйте, че всичко се реализира с непримиримост и неизменност. Превърнете ходенето на фитнес в табиет и приятна страст.

5. Дори и неприятната подготовка е по-добра от никаква. Даже да имате единствено 30 минути, да сте изтощени от работа, не пропускайте тренировката си – тя ще ви тонизира и ободри, ще ви помогне да се отървете от напрежението и непотребното напрежение.

Автор: Ивелина Кирилова, фитнес инструктор

 




Ивелина Кирилова, фитнес инструктор
Тренирала е спортна гимнастика 10 години. Завършила е бакалавърска степен в НСА “Васил Левски ” по компетентност “Треньор по спортна гимнастика ”. Магистърската й степен е “Адаптирана физическа интензивност и спорт ”. Има дълготраен опит като личен треньор. В момента е състезателка по силов трибой ( “пауърлифтинг ”).


 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР