Колкото и да са ефектни, повечето beauty тенденции, които виждаме

...
Колкото и да са ефектни, повечето beauty тенденции, които виждаме
Коментари Харесай

Пътеводител в летните грим тенденции

Колкото и да са ефектни, множеството beauty трендове, които виждаме на стилния подиум, рядко имат приложение даже на аления килим, а какво остава за всекидневието ни.

Така да вземем за пример не се виждаме да се разхождаме с брокат, поръсен по скулите и веждите или с елекриково синя очна линия, или пък с руж, нанесен по цялото лице.

Но има и други трендове, родили се на същите тези фешън сцени, от същите тези beauty гурута, които заслужават нашето внимание и които може би ще се задържат повече от един сезон. Звездният гримьор Лиса Ахарън дефинира тъкмо три такива трендове, които съгласно нея, ще са същинският шлагер на лято 2016.

 3 summer trends 1

Мигли в жанр “крачетата на паяка ”

Ефектът, който от години се опитваме да избегнем, когато нанасяме спиралата, в този момент се трансформира в център на грима ни. “В момента наклонността е композиция от изкуствените мигли на 60-те години и готическия им тип през 90-те, ” споделя Ахарън. Според нея е изцяло допустимо да приложите този грим трик и вкъщи, стига несъмнено да се фокусирате главно върху миглите и да забравите за многото макиаж по останалата част от лицето. “Най-много бих добавила класическо алено червило с непрозрачен финиш, само че нищо по-бляскаво от това. Бих разрешила на миглите да изпъкнат, като не пресилвам с останалия грим, с цел да могат в действителност да не останат незабелязани. ” Лиса споделя и един трик, посредством който да придадете малко повече дълбочина на този вид грим: “Уверете се, че нанасяте малко светли сенки в средата на клепача, с цел да осигурите контрастност, посредством който по този начин поставената серпантина да изпъкне. ”

 3 summer trends 2

Сияеща кожа

Кожата с натурален искра не е известна единствено в Instagram и beauty блоговете! Според Ахарън, това е най-горещата наклонност, които клиентите й желаят да виждат и върху своите лица. “Хората желаят да наподобяват допустимо най-естествено, а това се реализира със сияйна кожа. ” Разбира се, тя добавя, че най-голямата част от тази наклонност е в действителност хубавичко кожа, за която поставяме ежедневна грижа. Относно продуктите за грима, тя поучава да се доверим на озаряваща пудра и хайлайтър, нанесени с леки придвижвания по носа и челото.

 d1a93a037cad3552d52f26fcb115d55f

Устни в лилаво

“Много дами се осмеляват да изневерят на добре познатото алено с мрачен колорит на лилавото или пък с кафяво, ” споделя Лиса. И тук, както при наклонността със спиралата, е доста значимо да оставите устните да “говорят ”, т.е. да сведете до най-малко останалия грим. “Когато избирате лилаво червило, избягвайте тези със наследник подтон, който може да ви направи прекомерно бледи. ” Вместо тях се доверете на тези, отиващи към алената гама и завършете грима си с малко руж и серпантина.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР