Колкото и да ни се иска понякога да спрем времето,

...
Колкото и да ни се иска понякога да спрем времето,
Коментари Харесай

Златните частици, с които всяка кожа засиява

Колкото и да ни се желае от време на време да спрем времето, постоянно се появява някой негов предател. Понякога се крие сред мимическите бръчици към очите, различен път – в по-изразените линии към устата и по челото, а постоянно се откроява посредством пигментните петна по разнообразни елементи на лицето. Да, с напредването на възрастта издайниците стават освен повече, само че и са по-силно изразени.

Обикновено разпознаваме първите признаци по несъразмерната сухота на кожата, понижаването на еластичността й, а с всяка минала година клетките, които създават колаген и еластични нишки, се възпроизвеждат доста по-бавно, по тази причина имат потребност от спомагателна стимулация. Освен това понижава секрецията на кожна лой и кожата би трябвало да бъде хидратирана непрестанно. Външните агресори също са измежду главните причинители, само че при верни грижи можем да забавим времето. И освен да изглеждаме, само че и да се усещаме доста добре.



Обикновено на помощ идват продуктите, които козметичните марки създават и които ни оказват помощ да заличим следите на възрастта, тъй като те обновяват и възвръщат кожата с помощта на изрядно подбраните съставки, които сплотяват силите си в битката против бръчките. Често към кремовете са ориентирани сериозни погледи и съмнение по отношение на тяхната резултатност. Истината се крие в наличието, в верния асортимент на артикул, съгласуван с вида кожа и несъмнено, в цялостната грижа за нея – разчистване, тонизиране и отбраняване.

Точно по тази причина харесахме серията на и името не е определено инцидентно, тъй като в състава на продуктите се крият по този начин наречените golden proteins, или полипептиди от ориз и грах, които спомагат за увеличение на хиалуроновата киселина, попълнят забележимите бръчки и понижават тъмните петна и депигментацията. Благодарение на тях кожата ни в действителност засиява!



Продуктът, който всяко пораснало момиче би трябвало да има, сигурно е дневният крем от серията, който изпълва кожата посредством на 3 вида хиалуронова киселина и 30 милиона хиалуронови капсули. Златните протеини пък спомагат синтеза на хиалуронова киселина, попълнят забележимите бръчки и понижават тъмните петна по кожата. Кремът потвърдено възвръща изгубената компактност и възстановява сиянието на кожата. Освен това е със SPF10, тъй като даже и в най-мрачното време кожата се нуждае от отбрана. Добре е да се нанася всяка заран на добре почистено лице и шия, като се заобикаля зоната към очите - за нея имаме специалния  околоочен крем   .  



За да бъде още по-ефективна тази серия на обаче, ви предлагаме да си вземете и другите артикули от серията – уплътняващия перлен серум , в който има повече централизация на дейни съставки и нормално се нанася преди самия крем за лице, както и нощния крем , който подхранва и връща сияйността на кожата, до момента в който е в положение на покой. Комбинирайки всеки един от тях, ще бъдете сигурни, че имате най-хубавото за кожата си и заран, и вечер, тъй като тези дневни ритуали, в които се грижим за нея, освен са извънредно значими, само че и също толкоз приятни, нали.



С поддръжката на Bioten

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР