Колкото и да не ни се иска да признаем, жените

...
Колкото и да не ни се иска да признаем, жените
Коментари Харесай

Най-честите женски заблуди за мъжете

Колкото и да не ни се желае да признаем, дамите също бъркат в преценката и тактиката си за мъжете. Като да вземем за пример в тези пет примамливи да си имаме вяра обстановки.

Ще го отуча от дразнещото му занимание

Грешка! Никой не обича да му споделят какво да (не) прави. Особено в случай че става дума за нещо, което обича. Дори и веднъж-два пъти с някои женски хитрости да отвлечеш вниманието му от футбола, риболова или обичаната компютърна игра - това сигурно е било изключение. За да си спестиш кавги и даже - неистини, по-добре си уговори среща с приятелки, когато той е ангажиран с заниманието си и готово! Накрая на деня и двамата ще сте щастливи, че сте правили нещо прелестно, въпреки и по настрана.

Като ме опознае, ще ме хареса

Когато един мъж не те харесва по метода, по който искаш, няма да го направи и на следващия ден, и след седмица, и след месец. И не тъй като виновността е в теб! Може просто да не си негов вид. " Случайното " нахлуване в персоналното му пространство по-скоро ще го отблъсне, вместо да го впечатли. Тичането след някого в профил може да наподобява колкото сладко, толкоз и натрапчиво, и даже леко " ку-ку ". А един от най-милите отговори, които можеш да получиш, е: " Много ти благодаря за вниманието! ". Но подскачай - това отново значи " Не ".

Знам какво прави 24/7, с цел да съм сигурна в него

Грешка! Първо - никой не обича да бъде разпитван или наблюдаван. Не влизай в ролята на следовател, ще съжаляваш за изгубеното време. Тази тактичност не гради доверие, а единствено възбужда въображението ти. Когато индивидът до теб знае, че нещо няма да ти допадне, той ще го скрие от теб с нормално премълчаване или подбрана неистина. И, за жалост, зависи само от неговата съвест и преценка да не прави неща, които той не би желал ти да правиш, до момента в който си с него. Не ти остава нищо друго, с изключение на да му гласуваш доверие, че постъпва рационално по отношение на колежките в службата, другите приятелки в живота му и така нататък А в случай че не го прави - не се ядосвай! Първо - рано или късно постоянно се схваща и второ - сигурно не те заслужава човек, който не умее да почита колегата до себе си.

Той ми дава да вземам всички решения вместо него, ю-хуу!:-)

Не се радвай! Мъжете дават на дамите да избират ресторант, храна, филм и така нататък, с цел да не се натоварват с по-битови въпроси. Плюс това, по този начин ни карат да се усещаме значими. Това обаче не значи, че незабавно можеш да планираш почивка за уикенда след две седмици, без да го попиташ или да изготвиш взаимен график за месец напред. Ще останеш сюрпризирана какъв брой от проектите ти ще паднат, тъй като той към този момент има други ангажименти. Които в действителност ги е имало и преди, само че ти не си ги забелязвала, тъй като си била заета с други решения.

Аз съм до него като другарка, само че знам, че един ден ще сме дружно

Помниш ли героинята на Джулия Робъртс в " Сватбата на най-хубавия ми другар "? А помниш ли, че макар чара и мръсните номерца, тя не съумя да го раздели с годеницата му? И тук е просто, както при харесването нагоре - мъжете оферират другарство, тъй като желаят другарство - не нещо друго. Дългите бири и развлечение по общи тематики, честите срещи, телефонните диалози а-ла " единствено да те чуя какво правиш ", даже приятелският секс и идването с вино за разтуха незабавно щом скъса с следващата си обичана, не ти обезпечава нейното място. То ще бъде заето от новото момиче, с което ще се запознае на дискотеката след 2 седмици. И до момента в който захласнато вярваш, че си Единствената и просто на него му би трябвало време да го разбере, минават седмици и даже месеци, в които лишаваш себе си от нови хубави страсти с някой в действителност влюбен в теб човек. Щади сърцето си, не го заслужава!

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР