Колкото често науката потвърждава това, което вече знаем, че е

...
Колкото често науката потвърждава това, което вече знаем, че е
Коментари Харесай

Науката посочи коя е жената с перфектното тяло

Колкото постоянно науката удостоверява това, което към този момент знаем, че е правилно, толкоз постоянно тя ни показва и нови обстоятелства, които могат да ни озадачат.
 Как наподобяват съвършената жена и съвършеният мъж съгласно изкуствения ителект
Как наподобяват съвършената жена и съвършеният мъж

Моделирана хубост

Неотдавна научни проучвания показаха коя е дамата с " идеалната фигура ". Оказва се, че това е 43-годишната британка Кели Брукс, която работи като професионален модел. Твърдение, което е изненадващо - поради физическите данни на Брукс.

Дълго време беше необятно публикувано схващането, че съвършеното женско тяло е това, наложено от супермоделите - които преобладаващо са извънредно стройни. Слабата и нежна физика на Кейт Мос съумя да размени обилните форма на и да се наложи като стандарт за хубост.

Но пък стандартите непрестанно се развиват и менят. И въпреки всичко има някои, които не се трансформират. Като фигурата вид " песъчлив часовник ", която постоянно остава знак на женствеността.

Проучване на Тексаския университет показва гледната точка на актуалното общество за красиво женско тяло. То се базира на характерности като височина, тегло и формата на лицето на дамите.

Според резултатите желани са " по-закръглените " и " извити " форми на тялото. Идеалният показател на телесна маса е 18,85, а размерите на тялото са: 93 см за на бюста, 61 см за талия и 87 см за бедра.

Тези спецификации съответстват съвсем напълно с пропорциите на модела Кели Брук. Според проучването тя има форма на тялото, която мъжете намират за най-привлекателна. Брук е изцяло естествена и в никакъв случай не е правила усъвършенствания по себе си. Висока е 1.68 см, а ограниченията ѝ са 99-64-92.

Макар че, в последна сметка, привлекателността е въпрос на позиция. Хората се разграничават в това, което считат за красиво, както и в естетическите си желания.

Така че, сходен вид изследвания може да разкрие " идеалния " от научна позиция вид тяло, само че това не значи, че останалите форми са неприемливи или непривлекателни.
 L'Imperfetta - италианската фешън организация за ексцентрични модели, която трансформира визиите за хубост
Италианската фешън организация, която трансформира стандартите за хубост

Когато несъвършенството е преимущество

Още повече във времена, в които от ден на ден се цени характерността и разнообразието от форми. И  " plus-size " намират все по-голяма изява. И са също толкоз зашеметяващи, колкото и всички останали модели. От дълго време  потвърждава, че това е тъкмо по този начин, написа Daily Positive Info.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР