Остава точно седмица до финала на трети сезон на Ергенът

...
Остава точно седмица до финала на трети сезон на Ергенът
Коментари Харесай

Ергенът 3 - седмица преди големия финал още провокации от момичетата

Остава тъкмо седмица до финала на трети сезон на Ергенът България. Съвсем предстоящо, нервите на останалите в Имението на любовта девойки са опънати, а маските падат (съвсем подходящо факсимиле в случая).
 Ергенът 3 - нови пререкания, готварско съревнование и похищение
Ергенът 3 - нови пререкания, готварско съревнование и похищение

Финалът на риалитито наближава

В епизода от сряда, 8 май, заварваме останали пет претендентки за сърцето на Алек Младенов - Магдалена, Надежда, Валерия, Йоана и Надя. Те са поканени от него в подслон за магарета на остров Родос, където той кани на разходка единствено три от тях, а на вечеря - само Магдалена.

Този ход провокира яростта на Надежда, която реши да сложи въпроса без заобикалки на Ергена по време на вечерния коктейл. Той пък се организираше с ново предписание - никакви докосвания. Това обаче не попречи точно на Надежда и на Валерия да нарушат възбраната.
 Снимка 664202

На Церемонията на розата Алек избра да отпрати Надя, с което в Имението останаха едвам четири девойки. В епизода от през днешния ден, 9 май, те ще се насочат на премеждие под намерено небе. Алек ги кани да прекарат време измежду природата и да спят на палатка.
 Снимка 664201

Ентусиазмът на Магдалена, че за първи път ще почувства какво е къмпингарски живот обаче е засенчен на сутринта след първата й нощ под звездите. Тя, както Валерия и Йоана се разсънват, с цел да открият Надежда в палатката на Алек.

Напрежението на последния вечерен коктейл в имението ще бъде огромно, а след него ще останат единствено три девойки - финалистките в Ергенът 3.

е в сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР