Колко пъти сте търсили начини и трикове за по-бърз растеж

...
Колко пъти сте търсили начини и трикове за по-бърз растеж
Коментари Харесай

Лъскава и дълга коса: Топ съвети за буен растеж и възстановяване в дълбочина

Колко пъти сте търсили способи и трикове за по-бърз напредък на косата и реализиране на безусловно всичко по натурален път? Намирали сте кратковременни решения в шампоани, лосиони, гелове, правили сте свои лични маски... И всички тези артикули, след известно време са дали резултати, само че като че ли в никакъв случай не сте постигнали мечтаната дължина. И по този начин в един миг сте спрели да вярвате, че косата ви може да бъде дълга, лъскави и здрава.

Момичетата с дълга коса нормално имат съпътстваща история, която е, че не са се подстригвали от детството си и постоянно са я поддържали дълга. Докато вие, заради композиция от странни условия или хрумвания, сте имали разнообразни стадии в живота си. От къса руса коса, до още по-къса алена коса, след което идва етапа на отнасяне на косата и връщането към кестенявото. Веднага откакто сте заздравили косата си и сте я пуснали малко по-дълга от раменете ви, се появява тенденцията за пай фасул, която няма по какъв начин да проспуснете.

Всичко това са етапи, през които минават множеството девойки и е напълно нормално да внасяте наслада и позитивна сила в всекидневието си. И в случай че вашият отдушник е просто боядисването на косата, то несъмнено не грешите! Сега обаче сте в спокойна фаза и несъмнено сте решили да се погрижите и да пуснете косата си. Така че имате потребност от препоръки по какъв начин да го извършите и резултатът да е забележим незабавно.

В публикацията ще ви срещнем с няколко хрумвания, които ще ви бъдат от изгода по пътя към дългата и красива коса.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР