Колко малко му трябва на едно дете, за да бъде

...
Колко малко му трябва на едно дете, за да бъде
Коментари Харесай

Дари старо колело и зарадвай дете в неравностойно положение

Колко малко му би трябвало на едно дете, с цел да бъде щастливо? Понякога е задоволителен единствено един велосипед! За страдание не всеки хлапак през днешния ден има щастието да има лично колело. Именно по тази причина, ние от Actualno.com сме радостни да приветвстваме за четвърта поредна година акцията на нашите другари от 1bike " Колело за боклук, за дете велосипед ".
Инициативата има за цел да срещне деца в неравностойно състояние с техния първи велосипед, а най-хубавото е, че вие също можете да се включите като дарите остаряло или ново колело от 15 април до 25 май, или се включите с доброволчески труд. Както всяка година, екипът на 1bike ще провежда и доброволчески уикенди. Този път те ще са на 5/6 май, 26/27 май и 9/10 юни.
Тази година, за разлика от предходните, когато екипите работиха единствено в границите на един ден, 1 юни, доброволците ще работят през цялата година. Така колела ще бъдат дарявани в края на всеки месец, стартирайки от месец юни.
Къде можете да изпращате даренията?
Локациите може да намерите в формалната страница на акцията, като описът ще бъде обновяван и в хода на акцията www.1bike.bg/kolelozadete.
Ако никоя от локациите не ви устройва, може да изпратите велосипеда с пощальон до офис на пощальон в гр. Дряново, до поискване за 1bike.bg /0877566446/.

Какво се случва, откакто дарите колелото си?
Всички дарени колела ще бъдат превозени от DHL Express и събрани в Дряново, където дружно с доброволци от МОГА Дряново ще бъдат ремонтирани.
За да можем да подсигуряваме по-голяма успеваемост на акцията, към този момент за ремонта ще се грижат освен доброволци, само че и веломайстор, чието главно обвързване ще бъде единствено това. В края на всеки месец, всички ремонтирани колела ще бъдат изпращани с пощальон до съответните институции или фамилии.
За всевъзможни въпроси можете да ни пишете на [email protected] или да ни се обаждате на 0877 566 446.
Кой оказва помощ в акцията?
През тази година " Колело за боклук, за дете велосипед " се реализира от 1bike, с поддръжката и партньорството на Националната асоциация за приемна Грижа, DragBicycles, DHL Express България, Колодрум Пловдив, ДимиБайк Русе, Сдружение МОГА Дряново и медийната поддръжка на групата на Webground.bg.
В рамките на предходните три издания, акцията съумя да донесе колела на 503 деца от цялата страна – деца в обществено слаби фамилии, деца настанени в приемни фамилии, деца в учебни пансиони или домове за сираци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР