Колко хора мечтаят работата да им носи удоволствие и удовлетворение?

...
Колко хора мечтаят работата да им носи удоволствие и удовлетворение?
Коментари Харесай

Ултрабукът за момичета, избрали свободата!

Колко хора мечтаят работата да им носи наслаждение и задоволство? Колко от тях желаят силата, която ги движи, да бъде свободата? Все повече хора осъзнават, че единствено когато са свободни, могат да осъществят изобретателния си и работен капацитет изцяло. И срутват стените на офисите, дружно с концепцията за работно време и закостенелите отвесни йерархични системи на ръководство.

Технологиите  правят допустимо сбъдването на от ден на ден фантазии и скъсването със статуквото. Но към този момент не е задоволително единствено да имаме достъп и съгласуваност. Искаме устройствата, които притежаваме, да са все по-прецизни, бързи, надеждни, с крачка напред в бъдещето, даже преди появяването на някоя нова наша нужда. А за нас, свободните девойки, е значимо и друго – удобството, лекотата, дизайнът. Искаме да е красиво, само че не тъй като сме капризни, а тъй като прелестно знаем, че красивото катализира творчеството и продуктивността ни.



Оттам стартира и нашето ривю за новият ултрабук Acer  Swift 1 . От красивия дизайн, който приканва да постигаш повече, до момента в който ти е прелестно да работиш или учиш. Нова перла в короната на, ултратънкият Swift 1 е оставил в историята пластмасовия корпус. В ръцете си имаме премиум машина с напълно железен корпус , която се предлага в три цвята – класическото сребристо сиво, първокласния златист цвят, който към момента е топ тренд при устройствата, и трети, доста забавен цвят –  „ сьомгово розово ”.

14.95 мм. профил и 13,3 ” Ful  HD  IPS екран с наситени цветове и необятни ъгли на видимост, са оптималният вид за ежедневна приложимост където и да сме. Технологията Blue light Shield TM редуцира синята светлина от LED модула в три вероятни степени. Клавиатурата е с подсветка - тъй че потреблението на Swift 1 в тъмни пространства не е никакъв проблем.



Освен съвършените цветове, преносимият компютър е с обезпечен съвършен, жив тон, с помощта на True Harmony TM технология. Уникалната композиция сред новаторски хардуерен и софтуерен дизайн, Skype for Business Certification с Windows 10, дава кристално чиста връзка без ехтене и спирания от всяка точка на света.

Надеждността на преносимия компютър е подсилена с читател на пръстови отпечатъци за съвършена отбрана на данните . Лаптопът е оборудван с всички нужни портове, в това число USB 3.1 type -C , който, като се изключи че обезпечава мълниеносен трансфер, е и с 67% по-малък по отношение на общоприетия USB порт.

Животът на батерията на Swift 1 е 10 часа , което прави носенето на кабели и търсенето на контакти денем, ненужно.

Ултрабукът е с RAM  потенциал 4 GB , процесор Intel  Premium  N 4200 .

А cer  Swift 1 e  достъпен повече от предстоящото и е с  гаранция 24 месеца.



С поддръжката на Acer
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР