Колко голям е проблемът с фалшиви сертификати за ваксинация срещу

...
Колко голям е проблемът с фалшиви сертификати за ваксинация срещу
Коментари Харесай

Фалшивите сертификати за ваксинация срещу коронавирус - колко голям е проблемът?

Колко огромен е казусът с подправени документи за имунизация против ковид? Това е прекомерно неразбираема картина поради нежеланието на формалните институции да разясняват даже най-общо.

Само преди половин месец, какъв брой тъкмо сигнала за подправени имунизационни документи е препратило към прокуратурата до 02.10.21 година В това число влизаха въпроси за сигнали по области, както и какъв брой са сигналите, че лекари вкарват данни за имунизирани в формалната система, а в действителност изхвърлят имунизациите и само вземат данните от тях, с цел да лъжат - против възнаграждение.
 Задържаха доктор, издавал подправени документи за имунизация Задържаха доктор, издавал подправени документи за имунизация
В Ловешко задържаха доктор, за който има съмнения, че е издавал подправени документи за Коронавирус имунизация против пари. Вече е повдигнато...

С формалното въвеждане на, историите за подправени имунизационни документи отново потеглиха, най-много в обществените мрежи. в профилирани групи на тематика ковид и е ясно, че онлайн си има цялостен обособен свят на тази тематика.



също получава сигнали, само че защото не можем да ги потвърдим по самостоятелен метод, няма да приказваме с имена. Най-пресният подобен сигнал е за притежател на заведение. По наша информация, въпросният човек има контакт с здравно лице, което може да издаде документи без да имунизира. Всичко това се случва доста бързо - с едно телефонно позвъняване и заплащане през набралата известност съветска система за онлайн парични прехвърляния Revolut. Сертификатите са два типа - с цена 150 лева, само че по-ниско качество, като не е доста ясно какво се има поради, както и 350 лева Вторият вид значи здравно лице да вкара нужните данни в системата - параметрите на имунизацията и другата нужна информация. Съответно, " купувачът " получава кода на телефона си, който по-късно вкарва в, който от през вчерашния ден, 20 октомври, съвсем непрекъснато е офлайн.

Припомняме, че на 15 октомври стана ясно, че.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР