Колко често се вглеждате внимателно в хората и ситуациите, които

...
Колко често се вглеждате внимателно в хората и ситуациите, които
Коментари Харесай

Кой е крадецът на картинката?

Колко постоянно се вглеждате деликатно в хората и обстановките, които ви заобикалят? Определено не е по никакъв начин неприятно да бъдем наблюдателни и да внимаваме с нещата, които се случват към нас, тъй като по този начин можем да видим както доста забавни случки, по този начин и доста нередности, за които да сигнализираме.

А с цел да тествате детективските си качества – размишление, бдителност и централизация, сме ви приготвили една страхотна мистерия, върху която сигурно ще би трябвало да помислите малко повече, само че пък несъмнено ще раздвижи мозъчните ви кафези и логическата ви мисъл. По-долу има изображение, което показва една напълно естествена обстановка от всекидневието – кафене, в което са седнали хора – сами или в компания.

Разгледайте хубаво картинката и посочете кой е крадецът.

 Кой е крадецът на картинката?

Както добре знаем, с цел да може да имаме добра централизация, е значимо да я упражняваме. В противоположен случай вероятността да сме супер разсеяни и мъчно да насочваме мисълта си към нещо съответно е в действителност голяма.

Важно е непрекъснато да провокираме мозъка си, тъй като доста експерти настояват, че мозъкът е като мускулите на тялото ни – колкото повече ги упражняваме, толкоз по-здрави стават и надлежно колкото повече време бездейства мозъкът ни, толкоз по-закърнял ще бъде.

Ето за какво, проби от този вид са в действителност потребни за нашата мисъл, защото съумяват да ни накарат да се замислим по-задълбочено и да подтикваме както разумната, по този начин и аналитичната си мисъл.

Та, да се върнем на нашия въпрос – кой в действителност е крадецът на картинката?
Верният отговор е: Жената, която седи на масата в левия ъгъл. Тя е най-близо до нас и това с лекост ни дава опцията да видим, че върху блузата й има магнит от магазин, който може да бъде свален единствено от продавача и то със специфична система. Следователно дамата не е платила за тази дреха, а я е откраднала.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР