Колко често правим нещо механично, без да му придаваме каквото

...
Колко често правим нещо механично, без да му придаваме каквото
Коментари Харесай

Тези 5 безобидни ежедневни навика предизвикват рак!

Колко постоянно вършим нещо механично, без да му придаваме каквото и да било значение. След като научите обаче за това ново изобретение на канадски учени, сигурно ще преосмислите всекидневието си, написа Блиц.

``
реклама

Изследователите са разкрили 5 неща, които способстват за развиването на рак даже и у изцяло здрав човек.

На първо място , се оказва, че честата консумация на месо и сирене не е потребна. Тези артикули съгласно учените могат да причинят рак на хранопровода. Спирането на консумирането им обаче не защищава от заболяването. Вегетарианците пък са застрашени от рак на гениталните органи.

Вторият най-чест табиет,  който може да докара до подлата болест е неналичието на сън. Това е също толкоз нездравословно, колкото и пушенето.

На трето място се подрежда  храната, приготвена в печка. Факт е, че по време на готвенето в нея се отделя азотен диоксид и формалдехид, което предизвиква рак.

На четвърто място  учените поставят застоялият метод на живот и по-конкретно заседналата работа. Добре е да работите в изправено състояние или да правите разнообразни физически извършения.

Учените настояват и че развиването на смъртоносната болест, може да бъде обвързвано и с диетата ви.  По-специално, дамите, които не харесват кафе, броколи и краставици да вземем за пример , както и мрачен шоколад, са изложени на по-голям риск от рак.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР