Колко често чуваме оплаквания от хората, около нас: колко лошо

...
Колко често чуваме оплаквания от хората, около нас: колко лошо
Коментари Харесай

Пет прости правила да промените живота си и да сте щастливи

Колко постоянно чуваме недоволства от хората, към нас: какъв брой неприятно е станало да живеем. Колко постоянно използваме тези изречения сами?

Често произнасяме едно и също нещо още веднъж и още веднъж, моделираме тези мисли, без да виждаме, че нашето мислене е това, което дефинира нашата действителност. Как да развиете себе си, вярното отношение към живота и по този метод да го измененията? Достатъчно е просто да следвате няколко елементарни правила.
4 знака, че е време да измененията нещо в живота си
Ако смятате, че нещо не ви доближава и това ви нервира, тогава би трябвало деликатно да огледате живота си. Добрият психолог постоянно ще ви помо...
Прочети повече
Пет елементарни правила, с цел да измененията живота си и да сте щастливи

Правилото за обективна оценка

На първо място, преценете съответно житейската обстановка сега. Какво тъкмо ви пречи да бъдете щастливи? Може би това е дълготрайна досадна връзка, която не сте се осмелили да прекъсвате дълго време. Или безинтересна изтощителна работа, от която сте нещастни. Дайте си почтена оценка. Не се заблуждавайте и оправдавайте избора си, в случай че в действителност не сте щастливи. Вашата съответна оценка е първата стъпка към промени в живота ви.

Правило за позитивно отношение

За какво си мислите, когато отворите очи заран? Най-вероятно трансферирате в главата си всички неща от идния ден, представяйки си неприятните моменти, свързани с това. Така авансово се програмирате за неприятно въодушевление, неуспех и негативизъм. Променете отношението си! Усмихвайте се повече и решете сами, че през днешния ден ще съумеете, визуализирайте позитивен резултат - и ще постигнете тъкмо това! Искрено вярвайки в шанса си, даже физически ще почувствате прилив на мощ.
Важни неща, които да си обещаете, с цел да се промени животът ви
Когато желаете да измененията нещо в живота си, би трябвало да си обещаете, че ще спазвате някои значими неща. Когато го извършите, ще видите, че...
Прочети повече
Правилото за избор на хората в близост

Оценявайте всеки ден хората към себе си. Тези, с които прекарвате по-голямата част от времето си, споделяйте хрумвания и вести. В обществения кръг на всеки от нас има хора с непрекъснати искания към ориста. И няма значение каква е повода – било то времето, финансовото им положение, здравето или персоналния живот: главната им мисъл е, че всичко е неприятно. Какво нормално чувствате след сходни диалози? Съвсем вярно – празнина, меланхолия, загуба на мощ. Такива „ вампири “ ни карат да мислим по отрицателен метод. И в противен случай, има хора, които постоянно са положителни - очите им горят, придвижванията им са енергични, говорът им е жив и оптимистичен, до тях като че ли се „ храните “ с сила, зареждате се с жизнеспособност. Мисля, че е елементарно да извършите избор с кои хора да предпочетете да поддържате връзка и кои да изключите от живота си,

Правилото за вярно разбиране на неуспеха

Животът на всеки човек се състои от възходи и падения. Неуспехите по пътя на всеки човек са неизбежни. Основното нещо е да ги третирате вярно и да вършиме верните изводи. Провалът е скъп житейски опит, а от време на време и път към нова опция. Например, човек е уволнен от работа. Разбира се, той е депресиран и доста смутен. Но след известно време той получава късмет да получи нова и доста по-интересна и печеливша позиция. И има доста такива образци – в разнообразни обстановки от живота ни. Провалът ни учи да заобикаляме неточности в бъдеще, дава ни шансове за по-добър резултат за нас и най-важното - опит.

Правилото на решенията и дейностите
Ако сте изгубили вяра, ТОВА са знаците, че идва смяна
Напоследък животът стана изпълнен с грижи, проблеми и паники. Несигурността е изпълнила ежедневните ни мисли, а на всичко от горната страна едноо...
Прочети повече
Това е последното, само че не и последното предписание. Вие сте оценили действителната картина на живота си, избрали сте верните контакти и сте положителни, мъдри да се възползвате от неуспехите. Така, единствено представянето на позитивен резултат не е задоволително, нужни са дейности, с цел да извършите действителни промени в живота си. Положителната настройка, визуализация на позитивен резултат - това са стъпките, посредством, на които ще имате нужните хрумвания, ще имате силата да измененията живота си, а дейностите няма да избегнат смяната. Не споделяйте концепциите си с хора, които няма да ги оценят авансово, които се съмняват във вас, които упорстват за негативизъм. Най-добрият метод е да реализирате хрумвания със личните си ръце или да привлечете помощта на положително настроени хора, които откровено имат вяра във вас. Никога не подценявайте силата на мисълта и отношението си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР