Количественият анализатор PlanB смята, че бързото ускоряване на глобалното възприемане

...
Количественият анализатор PlanB смята, че бързото ускоряване на глобалното възприемане
Коментари Харесай

Биткойн ще се изстреля около следващия халвинг- твърди PlanB

Количественият анализатор PlanB счита, че бързото ускорение на световното разбиране на биткойн може да изстреля криптовалутата до невиждани висоти.

Количественият анализатор PlanB счита, че бързото ускорение на световното приемане на Биткойн може да изстреля криптовалутата до невиждани висоти.

Използвайки S-кривата на приемането, която наблюдава кумулативната скорост, с която хората одобряват новаторски технологии, PlanB предвижда, че темпът на приемане на Биткойн е на път да означи невиждано ускоряване, което може да докара до постигане на цена от $10 милиона до 2028 година

В поредност от туитове PlanB изясни, че най-мощната част от S-кривата на приемането на Биткойн е тъкмо зад ъгъла.

Според аналзиатора, в случай че понастоящем приемането на активът е на равнище 1-5%, то криптовалутата е на път да навлезе във отвесната част на S-кривата през идващите няколко години. Това значи, че темпът на напредък на BTC ще стане още по-експоненциален, до момента в който доближи 50% приемане.

Анализаторът сподели, че „ се е наслаждавал на приемането на Биткойн през последните над 10 години “, само че е изключително разчувствуван от отвесната част на S-кривата през идващия интервал към халвинга, който ще продължи от 2024 до 2028 година Той има вяра, че това ще докара до доста нарастване на цената на криптовалутата.

PlanB е добре прочут с използването на модела за ресурси към поток (stock-to-flow) към Биткойн, който разделя общото предложение на даден актив на новото предложение, навлизащо на пазара, с цел да предвижда бъдещите придвижвания на цените.




Използвайки този модел анализаторът предвижда, че идващият връх на Биткойн ще настъпи към 2025 година, като цената му ще е сред $100,000 и $1,000,000.

Като цяло PlanB е оптимистично надъхан към вероятностите на BTC за бъдещето и счита, че приемането му единствено ще продължи да се форсира, което ще докара до още по-значителен напредък през идващите години.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР