Колективът на „Напоителни системи“ - клон Долен Дунав излезе тази

...
Колективът на „Напоителни системи“ - клон Долен Дунав излезе тази
Коментари Харесай

Протестиращи от „Напоителни системи“ - Долен Дунав: Искаме си управителката!

Колективът на „ Напоителни системи “ - клон Долен Дунав излезе тази заран на митинг пред постройката на Областната администрация в Русе

Хората упорстват да не се сменя досегашният управителМиглена Трифонова, която е на поста от пет години и за това време е нормализирала сдружението и е сплотила целия екип, осведоми.

Особено в средата на поливния сезон сходна промяна е нецелесъобразна – нов човек занапред ще навлиза в материята, до момента в който Трифонова познава всички елементи от работата и всички обекти. Както споделят сътрудниците й, трансформирала е екипът в една добре смазана машина за работа. Отделно при нейното ръководство заплати се получават постоянно, до момента в който преди този момент е имало проблеми с изплащането на възнагражденията.

Официално сега „ Напоителни системи “-клон Долен Дунав няма нов шеф или най-малко работещите в сдружението не знаят за подобен. Единствено стана ясно, че има информация за протокол от съвещание на борда на сдружението майка „ Напоителни системи “, където е било взето решение за освобождението на Миглена Трифонова от поста ѝ без претекстове. На нейно място съгласно слуховете ще бъде назначен човек от Търговище, само че на процедура нов шеф не е бил показан пред колектива.

В момента длъжността шеф се извършва от Тинка Борисова, защото Миглена Трифонова е в болнични. Затова промяната ѝ не може да бъде осъществена и в Търговския указател към момента е вписано нейното име като шеф. От „ Напоителни системи “ - клон Долен Дунав упорстват решението на борда да се анулира и Миглена Трифонова да остане техен началник.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР