Колегите се убедиха, че съставянето на правитеслтво не е много

...
Колегите се убедиха, че съставянето на правитеслтво не е много
Коментари Харесай

Хамид: Колегите се убедиха, че съставянето на правителство не е лесна работа

Колегите се убедиха, че съставянето на правитеслтво не е доста лесна работа, съобщи зам.-председателят на парламентарна група на Движение за права и свободи Хамид Хамид в Народното събрание.

" За нас няма неловко или комфортни периоди. Правили сме избори 2 в 1 преди, въпреки и не тъкмо парламентарни и президентски ", разяснява той.

Хамид съобщи, че чакат срещата с ЦИК препоръчана от " Демократична България ".

" На председателския съвет ще ги изслушаме и ще забележим техническата опция и да забележим дали могат да се проведат избори на тези машини. Аз мисля, че е допустимо ", сподели националният представител от Движение за права и свободи.

Той добави, че към момента не е връчен третия мандат и не би трябвало да се бърза.

Дали датите за изборите ще бъдат удачни или не - Народното събрание ще одобри своето решени и ще насрочи президентските избори в откритите в Конституцията рамки. За Движение за права и свободи няма комфортни или неуместни периоди. Хамид Хамид не има вяра да има проблеми и драма с избори " 2 в 1 ", като ще изслушат ЦИК по какъв начин те оферират техническата опция.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР