Колегите му вече залагат колко ще продължи тази му връзкаПовече

...
Колегите му вече залагат колко ще продължи тази му връзкаПовече
Коментари Харесай

Филип Аврамов се отдаде на любовни ласки край морето

Колегите му към този момент залагат какъв брой ще продължи тази му връзка

Повече от видно е, че артистът Филип Аврамов си прекарва повече от отлично край морето.

Той е в компанията на червенокоса сценаристка Христина Димитрова, която е съавтор на сюжета на спектакъла „ Защото съм прочут “.

Именно около представянето на спектакъла в Царево, Филип Аврамов – Фицата и Димитрова са на морето. Казано с други думи, двойката съчетава потребното с приятното.

Те освен си разделят една хотелска стая, а по всичко проличава, че връзките посред им надалеч не са единствено служебни.

Филип Авамов и Димитрова не се свенят да се натискат като младежи на терасата на хотела, която е с аспект към морето. Преди няколко дни двамата излезли на балкона да изпушат по цигара, като в това време се наслаждавали на ласките си. Сценаристката погалила Аврамов по главата, след което го помолила да й напръска врата със спрей срещу комари.

47-годишният любовчия освен, че незабавно се отзовал на молбата й, а даже разтрил нежно плещите й.

Малко по-късно тандемът се отдал на вечерна разходка из Царево. Двамата крачели гордо из улиците, откакто червенокосата му възлюбена го хванала на разположение, разкриват очевидци.

По-наблюдателните разкриват, че на безименния пръст на Димитрова имало пръстен, само че по този начин и не станало ясно дали е годежно украшение или брачна халка.

Припомняме, че Аврамов се разведе със брачната половинка си Милена Спиридонова преди петилетка.

Почти по същото време той стана татко за повторно, откакто певицата и здравна сестра Севинч Ибрахим го подари с щерка. Към днешна дата той е разграничен и с майката на втората си щерка, само че твърди, че са съумели да запазят другарски връзки.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР