Коледният камион на Coca-Cola се завърна в България и днес

...
Коледният камион на Coca-Cola се завърна в България и днес
Коментари Харесай

Коледният камион на Coca-Cola пристигна в България

Коледният камион на Coca-Cola се завърна в България и през днешния ден беше посрещнат от стотици души в центъра на столицата. Световноизвестната марка за безалкохолни питиета изненада нищо неподозиращите поданици и посетители на София със специфичен флашмоб, воден от Дядо Коледа и десетки посланици на положителното, на бул. „ Витоша “. По този метод марката означи идването на яркочервения празничен знак на Coca-Cola и даде старт на националната обиколка на камиона, която ще включи 8 български града.

Иконичният камион на Coca-Cola се завръща в България, с цел да придвижи коледната магия измежду хората. Под слогана на тазгодишната коледна акция „ Един Дядо Коледа не стига “, той ще обикаля из страната през декември, като ще дава опция на посетителите да се насладят на разнородни коледни интензивности в особено обособено коледно градче в осем обитаеми места в България – Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Благоевград и София. Първата спирка на камиона-емблема е Пловдив, където на 1 и 2 декември редица изненади ще чакат всички искащи да станат част от коледното чудо. А по кое време и къде ще бъдат идващите спирки – екипът на Coca-Cola ще разкрие напълно скоро.



В празничното коледно градче всеки клиент ще може да създаде и закупи, за сума по собствен избор, коледна играчка за близки и обичани хора в работилницата на Дядо Коледа, като сумата ще бъде дарена напълно в интерес на Сдружение " Операция: Плюшено Мече ". В допълнение, цифрова фотобудка ще запечата магическия миг за всеки, който желае. Снимките ще могат да се вземат за спомен и ще оставят персонална диря върху цифровата коледна елха на градчето. Снимки с белобрадия дъртак и специфичен ъгъл за писане на писма с благи думи и пожелания, които да зарадват някой чужд, определен на инцидентен принцип от различен град, също са част от коледния тур на камиона.

Още доста празнични интензивности и награди ще чакат посетителите на коледното градче на Coca-Cola. Специален посетител ще бъде и посланикът на самодейността „ Искам да съм полезен… Рециклирай ме! “, а точно жълтата апаратура „ Шишеяд “, поглъщаща пластмасови бутилки и имаща за цел да трансформира коленото градче и целия тур в събития #БезОтпадъци. В международен мащаб, както и у нас, Coca-Cola е поела ангажимент да събира и рециклира бутилка или кен за всяка своя продадена опаковка до 2030 година като част от визията си за „ Свят без боклуци “.

Друг магичен детайл, част от коледната акция на компанията, е огромната национална потребителска промоция „ Сподели духа на Коледа “, която ще подари празнично въодушевление на късметлиите с редица награди, измежду които и три пътувания за двама до дома на Дядо Коледа - Лапландия. Активацията провокира всеки да покаже знания за обичания белобрад дъртак и по-конкретно къде живее той. Всеки може да взе участие в томболата за премията в интервала 06.11-23.12 в приложението на Coca-Cola.

Коледната акция на Coca-Cola под наслов “Един Дядо Коледа не стига ” и апел #СподелямеДоброто има за цел да подчертае значимостта и магията на празника Коледа, мотивирайки шерването на повече положителни каузи и по-голяма непосредственост с обичаните хора.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР