Коледните празници наближават и по традиция очакваме с нетърпение специалните

...
Коледните празници наближават и по традиция очакваме с нетърпение специалните
Коментари Харесай

Роби Уилямс направи дует с боксьора Тайсън Фюри

Коледните празници наближават и по традиция чакаме с неспокойствие специфичните коледни албуми, които излизат на пазара. Тази година английският реализатор Роби Уилямс реши да пусне първия си Коледен албум.

Преди седмица 45-годишният музикант пусна видеоклип към една от песните в албума Time for change, в която взе участие брачната половинка му Айда Фийлд и две от децата им. Припомняме ви, че Роби Уилямс има три деца със брачната половинка си, като най-малкото се роди в края на предходната година от сурогатна майка.
https://www.youtube.com/watch?v=vqbbQvfooLM

Любопитното в коледния албум е, че звездата има няколко дуета - с Брайън Адамс, Род Стюард, с татко му Питър Конуей и забележете - боксьорът Тайсън Фюри. Уилямс споделя и за първата си среща с боксьора.

" Бях във Вегас за негов мач и се видяхме в неговата гардеробна тъкмо преди да излезе на кръга. Тогава си помислих: " Оао, такава чест е да се срещнем ". Нали знаете ето го ще се бие всеки миг, а си приказва с мен. И тъкмо в този миг се сетих, че съм го виждал да пее. И то с темперамент, с наличие. Той има страховит глас. И в този миг го поканих, той сподели " да " и за благополучие това не го разсея от мача. Той завоюва същата вечер. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР