Коледните партита може и да са забавни, но имат и

...
Коледните партита може и да са забавни, но имат и
Коментари Харесай

Коледните партита крият огромни опасности за мъжете

Коледните празненства може и да са занимателни, само че имат и своята неподходяща страна. Купоните към празника постоянно водят до здравословни проблеми, а в частност могат да навредят на мъжката полова мощност, написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на английска общопрактикуваща лекарка.

Честите празнични запои неизбежно се свързват с отмалялост и махмурлук. За мъжете, които имат проблеми с " повдигането на самолета " , прекаляването с чашките може да се отрази неподходящо върху представянето им в леглото.

Общопрактикуващата лекарка доктор Сара Джарвис изяснява, че пиянските купони могат да провокират хормонален дисбаланс . Това на собствен ред се отразява зле върху половия живот, защото някои от тези хормони управляват ерекцията.

" Няма никакво подозрение, че несъразмерното количество алкохол оказва резултат върху представянето на мъжете в леглото. Питиетата може и да смъкват задръжки, само че също така намаляват чувствителността на нервните окончания и могат да повлияят върху хормоните, виновни за ерекцията ", споделя доктор Джарвис.

Ако това не е задоволително, специалистката припомня, че злоупотребата с алкохол може да докара до мощна жажд а, вследствие на която се лимитира притокът на кръв, нужен за " изправянето " на мъжкия сексуален орган.-->

Съветът на лекарката е представителите на мощния пол, които се готвят за здрави коледни купони, е да не не помнят за евентуалните проблеми с ерекцията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР