Коледните лампички карат елхата да грейне, а украсен с тях,

...
Коледните лампички карат елхата да грейне, а украсен с тях,
Коментари Харесай

Как да украсите дома си с коледни лампички

Коледните лампички карат елхата да грейне, а декориран с тях, домът носи същинско празнично чувство. Обикновено се сещаме за тях в края на годината, само че в действителност те могат да бъдат превъзходен и моден фон по всяко едно време. Те внасят уют в спалнята и доза грациозност във всекидневната. Не са по никакъв начин скъпи и могат да бъдат аранжирани по безчет способи. Според желанията и усета ви могат да бъдат лек акцент или да заемат централно място в интериора на дома.

Ето какво може да сътворите с коледните лапички:

***

Използвайте ги, с цел да осветите огледалото. Това носи изключително приказно обаяние, а спомагателната светлина ще улесни приготвянето ви преди излизане.

***

Закачете ги на ъгъла сред стената и тавана. Декорирайте по този начин една част от стаята или обходете всички стени, с цел да постигнете чувството, че сте обградени от мека светлина. За по-интересен резултат можете да употребявате цветни лапички – да вземем за пример сини.

***

Можете също да ги закачите от единия завършек на стаята до другия по целия таван, оставяйки ги леко висящи. Може да ги кръстосате или оплетете по всевъзможни способи.

***

За да внесете повече романтика в спалнята, сложете лампички на таблата на леглото. Ефектът е доста хубав. Дори в случай че леглото ви не разполага с табла, може да си създадете, като закачите лапичките на стената зад него. Можете да ги поставите хоризонтално или отвесно и в случай че прецените да добавите спомагателни елементи (като фотоси например).

***

Ако имате празна стена, можете да я украсите цялата с лампички. За този вид най-подходящи са падащите отвесно. В случай че концепцията за толкоз доста светлинки в стаята не ви подхожда, окачете ги в единия ъгъл. Ако имате картини или фотографии по стените, оплетете лампичките към тях. Това ще ги накара да изпъкнат, а и носи ужасно бохо чувство.

***

Можете също да окачите лапичките на зигзаг на стената и да добавите разнообразни декоративни детайли.

***

Ако желаете те да бъдат по-скоро моден акцент в дома ви, поставете ги в стъклена купа или буркан и го използвайте като лампа. Вътре можете да добавите разнообразни други неща като шишарки, декоративни камъчета и дори цветя. Друга концепция е да ги сложите по рафтовете. Използвайте въображението си и не се тормозете да експериментирате!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР