Коледа е време за споделяне и малко преди празничните дни

...
Коледа е време за споделяне и малко преди празничните дни
Коментари Харесай

Хърмаяни и приятели отново заедно на Коледа

Коледа е време за шерване и малко преди празничните дни актьорите постоянно театралничат за епични " фамилни " фотоси. Ето че и екипът на поредицата за Хари Потър не остана  по-назад.

, която изигра Хърмаяни Грейнджър във всичките осем фентъзи кино лентата, показа страхотна черно-бяла фотография на блага среща със звездите Том Фелтън (Драко Малфой), Матю Луис (Невил Лонгботъм), Бони Райт (Джини Уизли) и Евана Линч (Луна Лъвгуд), които също бяха част от прослойка на продукцията, завършила през 2011 година
    View this post on Instagram           
A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on Dec 18, 2019 at 8:39am PST

Фелтън пък поздрави почитателите за настъпващите празници с цветен вариант на фотографията, която единствено в профила му в Инстаграм доближи невероятните 1,5 милиона лайкове. 
    View this post on Instagram           
A post shared by Tom Felton (@t22felton) on Dec 18, 2019 at 8:46am PST

А може би мотивът за срещата е и малко по-различен, спекулират осведомени. Само преди месец Рупърт Гринт загатна за специфична връзка сред Уотсън и Фелтън.  " Винаги имаше освен това. Нещо като искра ", сподели той за връзките сред двамата по време на фотосите на поредицата в изявление за Entertainment Tonight през ноември. " Не желая да намеквам нищо... все пак бяхме деца. Беше като всеки романс на детската площадка. "

Но преди почитателите на Хари Потър да се развълнуват прекалено много, да напомним, че Уотсън е доста щастлива да бъде сингъл, като щастливо си партнира със себе си. Надяваме се скоро все по този начин щастливо да си партнира, само че с някой впечатляващ мъж, а за какво той да не е и сътрудник.

 
В търсене на Жулиета с новия календар на Pirelli

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР