Колаж ПикНяма никакви знаци, които да дава Снежана Дукова. Няма

...
Колаж ПикНяма никакви знаци, които да дава Снежана Дукова. Няма
Коментари Харесай

Скандал в ефир! Хекимян скочи на Цветанов за ВСС! Вторият човек в ГЕРБ потресен от водещия


Колаж " Пик "

" Няма никакви знаци, които да дава Снежана Дукова. Няма нищо нагласено, случва се когато доста народни представители гласоподават, да имапроблем с пултовете за гласоподаване ", съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка гласуването в пленарна зала за новите членове на Висш съдебен съвет и подозренията за предоставяне на знаци.
Цветанов е безапелационен, че знаци не се дават.

Той посочи, че в случай че се даде панорамна фотография, ще се види, че и други депутати са имали проблеми при гласуването и са вдигали ръка. Водещият Антон Хекимян продължи да рови за повдигането на ръце, като напомни думите на Михаил Миков от Българска социалистическа партия, който единствено преди дни съобщи, че социалистите и различен път дали своят вот със знаци. Цветанов обаче е безапелационен, че в този случай не може да се приказва за сходни неща.
" Нормално ли е да приказваме за това какъв брой пари ще вземат от Висш съдебен съвет, за какво не приказваме за Брендо, че е наказан в Италия, а тук към този момент толкоз години няма неоправдателна присъда. За това би трябвало да приказваме, дано да дадем опция на новите членове да се потвърдят ", съобщи Цветанов.

В опита си зам.-председателят на ГЕРБ да отбрани претендентите си се получи същински скандал сред Хикемян и Цветанов. " Защо не попитахте Соня Найденов и другите, по какво критериите по които са определени останалите не дават отговор. Най-лесно е да влезем в едно студио и да бъдем отрицателни ", съобщи Цветанов.

За това дали има търкания сред съдружните сътрудници, Цветанов съобщи, че няма нещо което да не може да се позволи. " Днес ще имаме среща с тримата патриотични водачи и ще приказваме тъкмо за тези проблеми ", съобщи още ръководителят на вътрешната комисия. 

" За назначението, което приказва Валери Симеонов, това е предопределение на един от сътрудниците от Обединени патриоти. Всичко, което е в съглашението е това, което сме се разбрали и през днешния ден ще почистим тези недоразумения. Ангажиментите на всички не е дало опция да се направи среща. Постоянно се слушам с Валери Симеонов. Смятам, че той е един непосредствен човек и желае да посочва нещата с същинските им имена, ние пък въпреки това се въздържаме от сходни мнения, тъй като избираме да решаваме проблемите в фамилията ", съобщи Цветанов. 

Пик
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР