Кола, паркирана в кръстовище, попречи на пожарен автомобил. За случката

...
Кола, паркирана в кръстовище, попречи на пожарен автомобил. За случката
Коментари Харесай

Призив: Не паркирайте в кръстовища, губи се фатално време! СНИМКИ

Кола, паркирана в кръстовище, попречи на пожарен автомобил. За случката в София споделят от " ШЕСТА Пожарна - Фен страница ".

Огнеборците се наложили да маневрират край колата, която била оставена в кръстовището. Те употребяват обстановката, с цел да призоват водачите към по-отговорно отношение в сходни обстановки.
" Уважаеми участници в придвижването, апелирам, не паркирайте в кръстовищата. Забранено е, а и от време на време се постанова да минават огромни и тежки машини като пожарни коли, да вземем за пример. Налага им се да маневрират, с цел да преминат, губят време, а това за жалост от време на време е съдбовно! ", пишат от " ШЕСТА Пожарна - Фен страница ".  " Когато се постанова местим на ръце даже. Просто молим за малко мисъл при паркиране. Представете си,че пожарните бързат да спасят нечий живот. Секундите са значими ", прибавят те. Ситуацията провокира и възмущението на столичани. Много хора означават, че у нас няма просвета на придвижване по пътищата. Не липсват и жители, призоваващи към по-крути ограничения към нарушителите.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР