Кока-Кола в България започна своята нова инициатива, чрез която предоставя

...
Кока-Кола в България започна своята нова инициатива, чрез която предоставя
Коментари Харесай

Как Кока-Кола помага на ресторантьорския бранш у нас

Кока-Кола в България стартира своята нова самодейност, посредством която дава персонализирана реклама на дребни търговски обекти от HoReCa промишлеността. От тази опция ще могат да се възползват над 800 заведения в страната, които ще получат автоматизирани къси рекламни формати с персонализирани фотоси и текст. Рекламите ще бъдат направени безплатно от компанията и подкрепени с бюджет за местна онлайн реклама за интервал от две седмици в интервала 16.07 – 30.09.2020 година

„ Използвайки силата на нашата марка и творчеството на нашите хора желаеме да помогнем за дейното възобновяване на нашите сътрудници в HoReCa промишлеността. Скоро ще стартираме и нова рекламна акция, която ще се разгърне поетапно през лятото. Тя е основана да въодушеви всички нас – да изградим света си по-добре, оценявайки всички неща, които може би сме приели за даденост преди “, сподели Евелин де Лирснайдер, изпълнителен шеф на Кока-Кола България.

По време на пандемията системата на Кока-Кола в България приключи своите рекламни акции и концентрира ресурсите си върху два стадия на поддръжка с поредност от интензивности и начинания в помощ на локални общности, които са били наранени от COVID-19.

Инициативите от началния стадий са отдадени на подпомагането на медиците от първа линия в 26 лечебни заведения в страната. Уязвими групи от популацията също получиха финансова поддръжка от Фондацията Кока-Кола, а над 300 предплатени рекламни пространства бяха предоставени на Българския червен кръст за дарителската им акция „ Заедно против COVID-19 “.

“Световната пандемия от COVID-19 от последните няколко месеца изправи пред сложни житейски и стопански провокации всички нас – хората, общностите, бизнесите. Но също по този начин станахме очевидци и на безчет прояви на добрина, храброст и взаимна помощ “, добави Евелин де Лирснайдер. 

В края на май беше сложено началото на втория стадий на поддръжката, фокусирана върху възобновяване на дребния бизнес и HoReCa промишлеността. Първата самодейност беше, с помощта на която близо 500 дребни търговски обекти в страната бяха подкрепени с близо 100 000 лева Системата на Кока-Кола в България се включи и в националната самодейност за поддръжка на туризма в страната –.

В идните месеци компанията ще продължи с фокусиране на запаси, начинания и дейности в поддръжка на засегнатите общности в страната за тяхното възобновяване, справяне с икономическите последици от рецесията и адаптиране в новия свят.

 
YouTube дава публичност на човешките истории с Life In A Day

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР