Кока-Кола ХБК България бе отличена като една от най-успешните компании

...
Кока-Кола ХБК България бе отличена като една от най-успешните компании
Коментари Харесай

Кока-Кола ХБК България с награда от единадесетото издание на инициативата TRUE LEADERS

Кока-Кола ХБК България бе отличена като една от най-успешните компании в България за 2022 година в влиятелната бизнес самодейност TRUE LEADERS. Единадесетото следващо издание на TRUE LEADERS, проведено от най-голямата група за бизнес осведомителни услуги в Югоизточна Еврова - ICAP CRIF Bulgaria, отдаде самопризнание на 86 водещи компании в България, които през миналата година са се отличили като водачи в своя бранш.

Официалната гала по награждаването на 7 декември събра на едно място мениджъри на водещи български и интернационалните компании, както и представители на индустриални камари и бизнес сдружения от цялата страна.

За поредна година Кока-Кола ХБК България завоюва влиятелното отличие за водач в бранш „ Храни и питиета “, с помощта на стабилната си водеща позиция в сектора, високата си кредитна оценка и други справедливи критерии. За премията способства и икономическият резултат на Системата на Кока-Кола в България, който за миналата година се показва в добавена стойност от 792 млн. лева

Системата генерира 1% от данъчните доходи в страната, което се равнява на половината от държавния годишен бюджет за просвета или на годишните разноските за обучение на 110 000 възпитаници. Всеки 1 лев, изхарчен за питиета на Coca-Cola, води до 0,75 лева доход за България, а икономическият принос възлиза на 0,5% от Брутният вътрешен продукт на страната.

„ Признанието TRUE LEADERS е измежду най-ценните за нас, тъй като прави оценка измерими критерии. То е още един знак, че макар многочислените провокации на световно и локално равнище, пред които се изправяме, екипът ни е тъкмо там, където би трябвало да бъде, и дружно ще продължим да даваме максимума от себе си, с цел да реализираме амбициозните задължения, които сме поели “, показа по време на церемонията по награждаването Крум Стоименов, финансов шеф на Кока-Кола ХБК България. „ Тази премия е самопризнание и за клиентите и сътрудниците ни, защото дружно не стопираме да потвърждаваме, че не просто вървим по утъпкани пътеки, а проправяме нови пътища – с непрестанно разрастващо се портфолио, усъвършенствани процеси, устойчиви решения и рекордни индикатори. Доказателство за това са и социо-икономическите ни резултати “, добави още той.

Престижната самодейност TRUE LEADERS се провежда от ICAP CRIF Bulgaria и отличава всички компании в страната, покриващи по едно и също време няколко измерими и справедливи критерии като висока рентабилност, нарастване или опазване на личния състав, кредитна непоклатимост и водеща позиция в бранша на активност.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР