Кои са предимствата на вашия хотел в събитийния бизнес, какво

...
Кои са предимствата на вашия хотел в събитийния бизнес, какво
Коментари Харесай

Гъвкавост и ефективна комуникация като част от рецептата за успеха на събитийния мениджмънт

Кои са преимуществата на вашия хотел в събитийния бизнес, какво ви отличава от конкуренцията?
- Хотел " Премиер " е с доста богат опит в обслужването на мероприятия, конферентни събития и семинари както на национално, по този начин и на интернационално равнище. Ние предлагаме едни от най-хубавите и комфортни конферентни зали в града, подобаващи за всевъзможен тип събития - от културни до бизнес мероприятия.

Хотелът е ситуиран в центъра на Велико Търново, на безшумно и умерено място, на минути разстояние от историческите забележителности на града, комерсиалната зона и административните институции, което пък го прави извънредно комфортен и подобаващ също и за самостоятелни туристи.
Какво е съотношението на събитията във вашия хотел - онлайн, онлайн, хибридни? Какъв е трендът след отпадане на противоепидемичните ограничения?
- Няма избрана причинност, организираме мероприятия от всевъзможен вид. След отпадането на ограниченията срещите и събитията онлайн несъмнено се ускориха, само че това беше предстоящо поради голямото предпочитание на хората за контакт очи в очи.
За какъв вид събития е най-подходящ вашият хотел?
- Велико Търново е одобрена туристическа дестинация. Богатото културно завещание, централното разположение и положителните връзки са предпоставки за превръщането на нашия град в дестинация, предлагаща сложен туристически артикул. Съответно и ние се стараем да бъдем в подготвеност за даване на услуги от всевъзможен вид - сложно образуване и подпомагане за културни събития, конферентни мероприятия, бизнес срещи. В същото време сме желан обект за самостоятелни посетители.
Реклама Кои са главните провокации пред вашия бизнес сега?
- Предизвикателствата за нас са същите, както и за всички останали. За страдание туристическият отрасъл е един от най-засегнатите от рецесията и ни се постанова да бъдем извънредно гъвкави, съобразителни и съобразителни, с цел да оцелеем в тези сложни времена.

Постоянното повишаване на цените на продуктите и на енергоизточниците, дължащо се на галопираща инфлация през последните месеци, както и динамичността на пазара на труда са причина за поява на компликации за средносрочно и дълготрайно обмисляне при реализиране на събитийни мероприятия. Тези условия обаче се явяват предизвикателство за опитни експерти като нас.
Каква е вашата формула за триумф в събитийната промишленост?
- Осъзнаването на ролята на мениджмънта и маркетинга в популяризирането и реализирането на събитийния туристически артикул. Добрата организация, ефикасната връзка както с клиентите, по този начин и в екипа ни, желанието да бъдем най-хубавите в това, което вършим - всичко това е гаранция за триумф и качество на услугите, които предлагаме.
За повече информация и резервации: Телефон: +359 886 056 565 Реклама Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР