Кои са качествата, които най-много обичаме у мъжете? Какво ни

...
Кои са качествата, които най-много обичаме у мъжете? Какво ни
Коментари Харесай

Женски признания: Какво ни възбужда у мъжете

Кои са качествата, които най-вече обичаме у мъжете? Какво ни възбужда в тях, тъй че да не можем да спрем да мислим за обичания си мъж непрестанно. Ето изброени няколко секси мъжки похвати, с които влизаме в техния капан... с огромно предпочитание, освен това!

Секси взор.
Звучи като факсимиле, само че в действителност е извънредно дребен броят на мъжете, които имат магнетичен и тайнствен взор но Джони Деп. Присъщ е на обиграните мъже, които са майстори в изкуството на флирта. Именно такива мъже могат да ни смъкват единствено с един взор... но какъв единствено! Неслучайно множеството дами си падат по неприятни момчета, просто тъй като наподобяват секси с мрачния си взор и мистериозно минало.

Излъчва успокоение.
Не е загадка, че дамите харесват мъже, които са уверени в себе си и излъчват сигурност. Това, което възбужда е, когато мъжът знае какво желае и по какъв начин да го направи. Спокойният и даже малко студен мъж може да възбуди любопитсвото на всяка жена и да я накара да го желае.

Грижи се самичък за себе си .
Изключително прелестно е да срещнеш мъж, който е поел грижата за себе си, живее независимо и се оправя. Когато забележим съумял и независим мъж, ние мигновено си представяме, че той поема грижата и за нас. А какво по-секси от това, да разчиташ на един мъж и да знаеш, че ще направи всичко за теб?

Мъжът със жанр.
Секси е, когато мъжът има построен жанр на обличане, както и държание. Не е належащо да му се споделя непрестанно какво да облече или по какъв начин да се държи пред другите. Това изненадва дамите и прави мъжът да наподобява още по-привлекателен в очите им.

Той е гальовен.
Едно от качествата на мъжа до нас, което може да ни възбуди до краен лимит, е нежността му. Едва ли има по-секси миг от този, в който мъжът, който обичате, да е гальовен и любящ с вас. Разбира се, и нежността си има граница, и тя не трябва да се бърка с лигавото държание на някои мъже. Нежността е секси тогава, когато вие не я очаквате и той ви изненадва с някой благ жест. Но не и когато непрестанно ви се обажда, повтатяйки ви какъв брой доста ви обича. Защото любовта би трябвало да се потвърждава, нали?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР