Много от родните звезди вече са на плажа, а повечето

...
Много от родните звезди вече са на плажа, а повечето
Коментари Харесай

Лято е: Русата Златка се пече на Халкидики, Диона на яхта, Антоанет Пепе на каравана у нас


Много от родните звезди към този момент са на плажа, а множеството от тях избраха каравани вместо хотели, други пък - съседката ни Гърция. Русата Златка за втора година почива на Халкидики, Изи от Хелса също. Антоанет Пепе и Сами Хосни с Мила на каравани у нас.



Сами Хосни и Мила на лодка

Златка Райкова, която още веднъж избра Гърция, не стопира да споделя красиви фрагменти. Блондинката е дружно с цялото си семейство – брачна половинка й Карен, дребното им момченце и баткото Благойчо. Те са отседнали в огромна първокласна вила на два етажа, в която има голям двор с басейн и джакузи. Злати непрекъснато демонстрира по какъв начин синовете й се забавляват дружно във водата, играят си и баткото учи братчето си на всякакви игри. Най-малката участничка от риалити формата на NOVa Hell`s Kitchen Изи също откри сезона в съседката ни. Няколко дни по-късно хубавицата отпътува за нашето Черноморие дружно с писателя Емил Конрад и още младежи, само че вместо вила те избраха да отседнат в хотел. Емил и Изи са другари отдавна, само че все пак почитателите им спекулират дали има нещо посред им, а те все отвръщат, че са единствено другари. Риалити звездата не стопира да споделя луди фрагменти от престоя им там и по какъв начин подготвя фрапета на безусловно всички по специфични предписания, с цел да ги разхлади на плажа. „ Изабелски кафенца “, написа шеговито тя. На нашето Черноморие са любува и актрисата Луиза Григорова, която несъмнено наподобява в съвършена форма. Това се видя от красивите фрагменти, които показа някогашната моделка.



Златка Райкова



Изи и Емил Конрад



Луиза Гриорова

Фитнес инструкторът Сами Хосни заведе обичаната си Мила Савова и двете им деца в Гърция, само че на каравани, както нормално вършат двамата. Неведнъж са споделяли, че това им харесва в пъти повече от първокласните хотели, блок масите и така нататък Освен че се любуваха на топлия пясък и морската вода, Сами направи изненада на половинката си. Звездата избра да качи Мила на красива яхта и да обиколят гръцките води на нея. „ Най-яката изненада от обичаните ми хора “, възкликна русокоската. Годеницата на Иво Карамански – Антоанет Пепе, също е привлечена от къмпинга. Красавицата, която е бременна в 8-ми месец от Иво, потегли с колата и трите деца към караваната на свекърва си и Сашо Сано. „ Често ми се случва да пътувам сама с децата и, почтено казано, ми е обичано! За да имам нужната сила, изключително в този момент, бременна в осмия месец, се приготвям от предния ден, тъй че сутринта да се занимавам единствено с най-приятните задания. Приготвям главния багаж, като те имат своя задача - да си изпълнят по раничка с обичани движимости, в която си поставят и четка и паста за зъби, гребен, салфетки и други значими за тях принадлежности.



Радина Кърджилова с кучето си на яхта



Радина дружно с Теодора Духовникова и Койна Русева



Диона на яхта



Катето с Дичо и Карина



 

Лидия

Източник: Телеграф
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР