Когато Зейнеб Маджурова си навие нещо на пръста, няма сила,

...
Когато Зейнеб Маджурова си навие нещо на пръста, няма сила,
Коментари Харесай

Нож в гърба? Голям удар чака Гала съвсем скоро, Зейнеб е на път да срине водещата

Когато Зейнеб Маджурова си навие нещо на пръста, няма мощ, която да я спре. Участничката в първия „ Биг брат “ за следващ път сподели, че няма никакви спънки пред упоритостите си и този път реализира една от фантазиите си – свое женско развлекателно шоу. Предаването й към този момент е реалност, а мераците на туркинята от Бургас са да бутне по рейтинг водещата Гала, написа " Уикенд ".

Макар Зизу и водещата на „ На кафе “ да се водят първи приятелки, двете не рядко са попадали в конкуренция. Разбира се, за в този момент резултатът от нея постоянно е бил в интерес на Гала. Още преди да стартира да оказва помощ като кореспондент в Нова телевизия, каквато е огромната й фантазия, Зейнеб първо минава през няколко кабеларки и води свои рубрики точно в утринните часове. Така с водещата на „ На кафе “ не рядко се постанова да се борят за една и съща публика. Едва след години, когато Зейнеб съумява да се добера с работата си в Нова телевизия, стартира да се учи на професионализъм от колежката си.

След толкоз години в сянката й обаче, З изу най-сетне събра храброст да покаже, че не е удовлетворена от това цялостен живот да бъде единствено кореспондент. Желанието й да поеме цялото шоу се изявила още повече, откакто на Гала й се наложи да отсъства от работа няколко дни. Тогава бургазлийката бе извикана да поеме повече задължения и ефирно време, с цел да запълни дупката. Заедно с другата щатна кореспондентка в предаването – Ася Енева демонстрираха, че могат да се оправят с всяка празнота в сюжета и даже им се услади опцията да са малко повече пред камерите.

„ Тогава се замислихме дали да не си направя едно предаване и да поканвам Ася като посетител. Толкова доста имаме да разкажем и да покажем “, призна си по това време Зейнеб.

Само няколко месеца по-късно амбициозният й проект към този момент е в ход. Маджурова си е направила свои канал в интернет портала „ Ютуб “ и в него събира видео клипове, в които демонстрира живота си. Това, което мнозина незабавно виждат от тях обаче, е, че в жестовете, мимиките и даже стила на говорене, Зизу доста прилича Гала.

„ Сякаш я копира, с цел да може да се хареса на аудиторията. Дори не е нужно да го прави преднамерено, а просто, тъй като по този начин е привикнала “, разясняват почитатели на туркинята.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР