Когато заспиваме, всички ние сънуваме. Просто някои от нас не

...
Когато заспиваме, всички ние сънуваме. Просто някои от нас не
Коментари Харесай

Сънищата са общуване с Висши светове

Когато заспиваме, всички ние сънуваме. Просто някои от нас не си спомнят сънищата си и настояват, че в никакъв случай не сънуват, макар че през нощта са били в страната на сънищата.

Често се случва през целия ден да се опитваме да разгадаем сложен и на пръв взор нерешим за нас проблем. На сутринта, когато се събудим, решението към този момент е узряло и в множеството случаи се оказва, че това е единственото вярно решение на казуса.

Според множеството експерти това се дължи на обстоятелството, че мозъкът трансферира разнообразни разновидности на решение на обстановката, до момента в който спим, и по-късно се разсънваме с най-успешния от тях.

Според доста хора, които имат вяра в окултното, сънищата не са нищо друго, с изключение на метод за другарство с Висши светове.

 Сънища

В съня си постоянно срещаме хора, които са били доста значими за нас, само че са умряли. И постоянно тъкмо те ни подсказват решението на сериозен проблем, който ни изтезава.

Това е метод за контакт с Висшия свят, само че посредством форма, която ни е позната, с цел да не ни плаши, считат феновете на окултното. Затова сънуваме хора, които познаваме и доста рядко - хора, които в никакъв случай не сме срещали.

Много постоянно се разсънваме изнервени и разкъсвани от ненавист или злоба към някого, а на сутринта се разсънваме успокоени. И не помним, какво сме сънували, с цел да се събудим като преродени.

В такива случаи нормално сме общували с Висши сили, които са ни подействали успокояващо и са ни убедили, че няма смисъл да се ядосваме за грешките на другите, както и за нашите лични, а е по-добре да се опитаме да ги изправим. И, без да си спомняме за какво, се разсънваме щастливи и успокоени.

Сънищата, съгласно вярванията на доста антични нации, са опция да контактуваме с места, които са налични само и единствено за душата ни. Това е метод да контактуваме със сили, в които даже множеството от нас не имат вяра.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР