Когато закриеш заседанието, но камерите записват! Тука ще е много

...
Когато закриеш заседанието, но камерите записват! Тука ще е много
Коментари Харесай

Когато закриеш заседанието, но камерите записват! „Тука ще е много на кантар работата“

„ Когато закриеш съвещанието, само че камерите записват! „ Тука ще е доста на кантар работата “. Най-общо Делян Добрев показва, че „ тука ще е доста на кантар работата “, което постанова наличието в петък на всички депутати от двете групи. “ Това написа и разгласява във фейсбук депутатът от Демократична България Димитър Найденов.

„ В по този начин развилия се разговор личи и отношението към (не)коалиционните сътрудници. „ Ако я гласуваме на следващия ден, ще се усетят “ – привнася и зам.-шефката на Народно събрание Росица Кирова (ГЕРБ) “, написа още той.

SafeNews разгласява целият текст без редакорска интервенция.

Когато закриеш съвещанието, само че камерите и микрофоните продължат да записват, чуваш по какъв начин ГЕРБ и Движение за права и свободи уговарят сами против всички, да устроят “надпревара с един кон ”, в интерес на това, единствено една компания да получи без съревнование социална поръчка за над 30 милиарда лв..

Най-общо Делян Добрев показва, че „ тука ще е доста на кантар работата “, което постанова наличието в петък на всички депутати от двете групи.

„ Само ние и Движение за права и свободи сме и всичко друго “, „ В това отношение ние и единствено с нас е Движение за права и свободи “ – установяват един след различен Добрев и Теменужка Петкова.

В по този начин развилия се разговор личи и отношението към (не)коалиционните сътрудници. „ Ако я гласуваме на следващия ден, ще се усетят “ – привнася и зам.-шефката на Народно събрание Росица Кирова (ГЕРБ).

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР