Когато все още е ерген, Матю Макконъхи е като всеки

...
Когато все още е ерген, Матю Макконъхи е като всеки
Коментари Харесай

Матю Макконъхи и Камила Алвес - любов отвъд романтичните комедии

Когато към момента е ерген, Матю Макконъхи е като всеки различен самостоятелен мъж, който цени свободата си високо. Брадичката му е високо вдигната и с момчешка убеденост потегля да покорява нови фантазии. Нещо в него обаче се пречупва, когато, преди близо 16 години, среща Камила Алвес. Настоящата му брачна половинка влиза с танцова стъпка в живота му и от този момент нещо като че ли се пречупва в артиста. Едно необяснимо възприятие трайно се настанява и се оплита на възел в душата му, до момента в който светът се уголемява още малко.

Матю и Камила през днешния ден са известни като една от най-щастливите холивудски двойки, а любовната им история надвишава тривиалния сюжет на нормалния сантиментален филм. Двойката се среща през 2006 година в клуб на бул. „ Сънсет “ в Ел Ей и до момента в който носителят на „ Оскар “ бил удивен от бразилската хубавица, тя първоначално даже не го разпознала. По-конкретно, Камила въобще не е впечатлена от статута му на кино звезда. На Матю му се постанова да поработи интензивно, с цел да я завоюва и да й покаже какво в действителност значи за него. Това е следващата мъжка вечер за него и компанията му, когато с крайчеца на окото си вижда красивата Камила и я кани да се причисли към тях.
 Още един народен представител напусна 17 юни 2022 | Депутатът от " ИТН " Кирил Симеонов напуща парламентарната група на " ИТН ".   Обявяването...
Нещата стават най-малко няколко пъти по-интересни, когато тя за първи път заговаря с него на родния си португалски.

„ Тогава разбирах португалския по-добре, в сравнение с през деветгодишната ни връзка “, пошегува се преди време артистът.

Въпреки това, в случай че попитате Камила за същата вечер, нейната позиция за първата им среща е изцяло друга.

„ Срещнахме се, само че не си говорихме доста. Той беше пуснал брада и носеше шапка. Нямах никаква визия кой е “, споделя тя.

Холивудският артист акцентира, че по това време не можел да се оплаче от ергенския метод на живот: „ Не съм търсил любовта. Бях доста благополучен самичък. Спях добре, бях здрав в ментално отношение. Всичко се промени обаче, когато излязохме на първата си среща, след запознанството в клуба, знаех, че желая да отида още веднъж на втора среща на идната вечер. И на идната вечер по-късно желаех да отида на трета среща. А тогава към този момент бях уверен, че желая да имаме срещи до момента в който съм жив. С нея и с никоя друга. "

Това, което първо го впечатлява в нея, е увереността и дълбоката обвързаност към фамилията й, както и фактът, че в никакъв случай не приема нещо, което има, за даденост. По щастливо стичане на събитията, тези усеща се оказват взаимни. В изявление за изданието Esquire от 2011 година Макконъхи споделя за вътрешната промяна от нехайно момче в зрял мъж. Той взема сложното решение да се раздели с къщата в Холивуд Хилс, която основава самичък до последния подробност.

„ Камила щеше да се съгласи да останем и да не променяме нищо. После обаче се замислих, че съм разкрил дамата на своя живот, дамата, с която желая да основа семейство и да преминем през този свят дружно с лекост. Тя би трябвало да има 50% от това, което имам аз. Затова постъпих самоуверено и й оставих половината от своето. “
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР